A háttérhatalom nem teketóriázik

A háttérhatalom nem teketóriázik

 

Jane Bürgermeister feljelentést tett az UNO, a WHO (Világ Egészségügyi Szervezet), US-elnök Barack Obama, a pénzoligarchia leghatalmasabb képviselői, mint David Rotschild, David Rockefeller, a mi George Sorosunk, Werner Faymann osztrák kancellár és még sok neves személyiség ellen, bioterrorizmus és tömeggyilkosság kísérlete miatt. Bürgermeister bizonyítja, hogy a Baxter International cég osztrák leányvállalata szándékosan küldött 72 kg halálos madárinfluenza vírust, amit a WHO-tól szerzett be, négy ország 16 laboratóriumába. A 69 oldalas, jól dokumentált perirat tartalmazza, hogy a vádlottak célja a pandémia elleni védőoltás kényszerű alkalmazása során még ártalmasabb vírusok elterjesztése volt, amelynek eredményeként meg akarták szerezni több milliárd áldozatuk vagyonát. Ha ez igaz, az emberiség történetének legsúlyosabb bűntényével állunk szemben.

A Baxter cég ausztriai leányvállalata, ahonnan a halálos 72 kg-os csomag elindult, a magyar határtól csupán 40 km-re fekvő Orth an der Donau-ban van. A cég 2008 decemberében a csomagot az aktuális H3N2 influenza vírusból és a halálos H5N1 vírusból keverte ki, ami az esetek 63 %-ában halált okoz. A környezetvédelmi és biológiai szakújságírónő, Jane Bürgermeister, áprilisi keresetében megállapítja, hogy a Baxter a legelemibb óvintézkedéseket figyelmen kívül hagyta, pedig a cég a világ egyik legbiztosabb laboratóriumával rendelkezik. Amikor februárban az egyik címzett, a BioTest cég Csehországban az oltóanyagként deklarált anyagot vadászgörényeken tesztelte, az állatok kimúltak. A vírusanyagot mégsem vizsgálta ki se a WHO, se az EU, se az osztrák egészségügyi hivatalok, mint ahogy az hasonló esetekben kötelező. Parlamenti kérdésekre az osztrák egészségügyi miniszter, Alois Stöger, az esetet lényegtelen botlásnak nevezte.

Bürgermeister aláhúzza, hogy az egész „disznóinfluenza” pandémia eset durva hazugságokon alapul és nincs olyan vírus, ami veszélyeztetné a lakosságot. Bizonyítékokkal igazolja, hogy a madárinfluenza és a disznóinfluenza vírust laboratóriumokban gyártották a WHO és bizonyos amerikai kormányhivatalok által finanszírozva. Az un. disznóinfluenza vírus egy keverék a disznó-, az emberi- és a madárinfluenza vírusból, ami – mint sok más tudós is hangoztatja – csak laboratóriumban jöhet létre.

A WHO állítása, hogy a „disznóinfluenza” terjed és deklarálni kell a pandémiát, nem veszi a tényeket figyelembe. Először is a szabadba jutott vírusokat a WHO kreálta és engedte szabadon, tehát a pandémiáért első sorban a WHO felelős. Különben is a disznóinfluenza tünetei nehezen különböztethetők meg egy normális influenzáéitól és nem is okoznak gyakrabban halált. A halálesetek dokumentációja – ha egyáltalán létezik – ellentmondásos. Nincs tehát pandémia, kivéve, ha tömeges oltásokra kerül sor. Bürgermeister szerint több világos ok miatt feltételezhető, hogy a kényszeroltások betegségekkel szennyezettek, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy halált okozzanak. Megemlíti a Novartis cég esetét, amelynek oltóanyaga 2008 nyarán Lengyelországban 21 hajléktalan halálát okozta. Ez az amerikai kormány saját definíciója szerint is biofegyvernek minősül. Nemzetközi gyógyszeripari cégek és kormányzati hivatalok között olyan együttműködés jött létre, amely a pandémiát profitszerzésre használja fel. A pénzhatalom ellenőrzése alatt álló média hamis információkkal, félelemterjesztéssel az embereket a tömeges oltásokra akarja felkészíteni. A Bürgermeister keresetében megnevezett személyek 2008 óta az USA-ban új törvényeket és rendeleteket hoztak, amelyek büntethetővé teszik, ha valaki elutasítja az influenza elleni oltást. Aránytalanul súlyos további büntetésekkel is sújthatják az ellenállókat, mint pl. börtön vagy karanténbe juttatás internáló táborokban. Ez visszaélés a hivatali hatalommal és az alkotmány súlyos megsértése. Az amerikai egészségügyi miniszter, Kathleen Sibelius, nemrég aláírt egy rendeletet, amely szerint a disznóinfluenza elleni oltóanyagokat gyártó cégek teljes immunitást élveznek minden büntető eljárásban, amit károsultak esetleg ellenük indítanának. 1976-ban ugyanis már fellépett egy „disznóinfluenza” az USA-ban. Kb. 40 millió amerikait oltottak be a betegség ellen, habár pandémia nem keletkezett. Több ezren kértek akkoriban kártérítést az oltás mellékhatásai miatt.

Június 13-án a WHO – Bürgermeister szerint teljesen alaptalanul – a legmagasabb pandémia fokozatot (6) rendelte el. Ennek megítélésében a WHO-t a genfi székhelyű intézmény SAGE (Strategie Advisory Group of Experts – expertek stratégiai tanácsadó csoportja) segítette, amelynek az a Dr. David Salisbury az igazgatója, aki a nyolcvanas években mumpsz ellen gyerekek tömeges oltását rendelte el, holott az oltóanyagot káros tulajdonságai miatt akkor már több országban kivonták a forgalomból. Az is érdekes, hogy a Baxter konszern már egy évvel az első H1N1 disznóinfluenza-vírus megjelenése előtt szabadalmat nyújtott be H1N1 oltóanyagra.

Bürgermeister szerint az alperesek az erőszakos oltással tömeggyilkosságot terveznek. Hatalmas koncentrációs táborokat állíttattak fel tömegsírhelyekkel és a nemzetközi bűnöző csoport az USA-ban a hatalom átvételét tervezi. Baxter, Novartis és Sanofi Aventis részt vállaltak egy biofegyverprogramban, amely a világ népességét 5 milliárd emberrel akarja redukálni. Az áldozatok vagyonára nemzetközi bűnöző csoport tenné rá a kezét.

Bürgermeister főbb bizonyítékai

Tudományos bizonyíték, hogy a „disznóinfluenza” vírus egy mesterségesen gyártott vírus.

Tudományos bizonyíték, hogy a „disznóinfluenzát” az 1918-as spanyolnáthához hasonlónak gyártották.

Bizonyíték, hogy a „disznóinfluenzát” Mexikóban szándékosan engedték szabadon.

Bizonyíték, hogy Obama elnök mexikói utazása összefügg az üggyel.

Bizonyíték, hogy Baxter és WHO gyártották és engedték szabadon a pandémiát okozható vírust.

Bizonyíték, hogy Baxter egy titkos biofegyver-hálózat része.

Bizonyíték, hogy Novartis oltóanyagokat mint biofegyvereket használt.

Bizonyíték a WHO részvételére a biofegyver-programban.

Bizonyíték a Food and Drug Administration (az amerikai gyógyszerengedélyezési hivatal) a biofegyver-programban részt vett.

Bizonyíték, hogy az oltások az 1918-as spanyolnáthához hasonló betegséget okoznának.

Bizonyíték, hogy manipulálták az amerikai jogrendszert, hogy a tömeggyilkosság büntetlenül lehetővé váljon.

Bizonyíték, hogy létezik egy nemzetközi bűnszövetség.

Bizonyíték az illuminátusok/Bilderbergerek részvételére a mesterséges „disznóinfluenza” vírus és a tömeggyilkossági programban. A májusi athéni Bilderberg találkozón meg is tárgyalták a tömeggyilkosság-programot.

Jane Bürgermeister szerint a legsúlyosabb gond, hogy az uralkodó bűnöző elit a médiát szinte teljesen kezében tartja és így az átlagembernek fogalma sincs a világot fenyegető veszélyekről. Keresetével megpróbálja ezt a majdnem totális média ellenőrzést áttörni és az igazságot napvilágra segíteni.

 

Vajta Dénes

Nemzeti InternetFigyelő

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>