A migrációról II.

A migrációról II.

 

A felejtés a manipuláltságunk egyik fő ágazata. Erről és a migrációról a véleményem:

Mára már elfeledtük, elfeledtették velünk, hogy 1900-ig közel 1 millió magyar ember vándorolt ki Amerikába, mert itthon ellehetetlenítették az életkörülményeiket. Illetve beindult a helycsinálás, fogyjon a magyar!

Ezt követte a Kárpátalja részleges kiürítése. Ismét kivándoroltak a magyarjaink és a ruszinjaink. Ezúttal Dél-Amerikába. (Előtte kifosztották őket a bevándoroltattak. Sőt, azok még a kiutaztatásokból is lehúzták a sápot róluk.) (Kik ők?)

De ne feledkezzünk meg a „régmúltról” sem. Mária Terézia is idevándoroltatta azokat, akiktől igyekezett megszabadulni. (Megint ők voltak!)

A következőkben Horthyt rábírták, szabaduljon meg további másfél millió magyarjától. „Beleegyezett” és … és kitántorgott Amerikába /József Atilla/… Azaz kellett a hely azoknak, akik később idevándoroltak a II. világháború alatt.

Trianont nem lehet felejteni. Úgy „tűnt” el 6 millió magyar, hogy nem hagyták el a szülőföldjüket, nem vándoroltak sehová!

A II. világháború után 800 ezer magyar „vándorolt” ki a Szovjetunióba. Csekély hányaduk csak „roncsként” tért haza. Hallgatásra ítéltették Őket.

Jött a háború utáni megtorlás a befogadottjaink bosszúja! Pusztították a magyart a Hazájában. Kimenekült előlük nyugatra 200 ezer magyar.

  1. Melynek szervezésében, mint Trianon esetében a főszereplő a bagázs volt. A következmények: itthon börtön, akasztás és ismét 200 ezer képzett magyarnak kellett elhagynia Hazánkat.

Napjainkban is zajlik a kivándorlásra való kényszerítés. Eddig 600 ezer magyarnak kellett elhagynia az országot és ez a folyamat még zajlik, mert „nekünk” van leosztva Hazánk.

Apró-cseprő bizonyítékok: H.T. „Foglaljátok el Galíciát, Magyarországot és Lengyelországot”! Perez, illetve előtte Soros: „felvásároljuk Magyarországot” (a saját pénzünkből) Schweitzer rabbi nekünk üzente 2000-ben – helyben. „Önök, magyarok Kelet-Európa szégyenei. Egész életemet arra fogom szentelni, népemmel együtt, hogy ott ártsak Önöknek, ahol tudok” /És mindig tudott!/

Arról, hogy hol tartunk: a parlamentben „képviselőink, vezetőink” 1 perc néma felállással emlékeztek meg S.J-ről. Ami még a továbbiakat illeti: „Rebesgetik”, 2001-ben megállapodás született a két állam között, hogy adott esetben befogadunk soraikból 500 ezer főt! Az, hogy igaz a hír, azt nem tudom, de bázisaik már kiépültek. Továbbá, 1 millióval csökkent a lélekszámunk! Jöhetnek?!

 

Koczka István

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>