A természetes étrend nyomában

A természetes étrend nyomában

 

Figyelemfelhívó tények:

1.Főtt ételekre a szervezet riasztja az immunrendszerét, mert idegen, nem természetes anyagként érzékeli!

2.Étkezést követően a pulzus és testhőmérséklet nem szabad, hogy emelkedjen, sőt a munkaképesség azonnali növekedését kellene tapasztalni.

3.A jó étel gyorsan romlik. Minden tartósítási technológia csökkenti az értékét vagy károsítja.

Testvéreimmel reggelente mindig csipásan ébredtünk és bizony szemünknek időre volt szüksége, amíg a fényhez szokott. A jelenséget nem éreztem természetesnek. Később a vizsla kutyám csipásodása zavart. A megoldás egyszerű volt. Prémes ragadozó állatok szép szőrzetet növesztenek, ha állati eredetű táplálékuk nem haladja meg a 30%-ot. Ők a fauna takarító-szelektáló személyzete, mégis a növényi táplálék túlsúlya nélkülözhetetlen egészségük fenntartására. Az árukínálat és fogyasztásunk azt a tenyésztői szabályt bizonyosan súrolja. Az ember ragadozó dögevő lenne? Ha igen, gyönyörű szőrzettel, hajzattal rendelkeznénk. Alvás után, némi macskanyújtózkodást követően azonnal teljes aktivitás állapotában kellene lenni. A kávézás szóba sem jöhetne. Ezzel szemben a kopaszság fiatal férfiaknál megszokott és az idős hölgyeket szinte szégyenletes mértékben sújtja. Manapság gyönyörű hajkoronát keresve sem találok. Imádottjaink pusztítják hajukat és egészségüket a degeneratív szimptómát utánzó vörös szín ízléstelen változataival. Majmolják az úgynevezett előkelő osztályt. (Érdeklődőknek Th.Veblen: Az előkelő osztály elmélete/

A táplálék elemi fontosságú. Az általánosan elfogadott étrend vizsgálata, értékelése céljából dr. Pottenger és fia macskákkal végzett kísérletsorozata /kb. 1000 macskán/ bizonyította, hogy az ember jóvátehetetlenül elhagyta természetes étrendjét és a degeneráció lejtőén rohan saját teljes pusztítása felé. A mai ajánlott diétákkal, táplálkozási hóbortokkal Dunát lehet rekeszteni, károsak, még akkor is, ha részsikerekre számíthat az alkalmazó. Mindegyik részleges igazságtartalommal bír. Edlőtt-utóbb kivétel nélkül visszaesés következik be vagy éppen újabb és újabb betegségbe ütközünk. Hasznos ismeretek szerzése céljából okos emberek társaságát keressük. Okosnál okosabb és pedáns emberek közelében szinte lehetetlen megmaradni penetráns szájszaguk miatt. Gyönyörű, ápolt nők sem kivételek. A szájszak bélgáz. A tüdő túlterhelt. Ilyen szagot csak egészen súlyos betegek áraszthatnak.

A disznóim szelídek voltak, amint az egyik kérően dugta a konnektorát felém, hozzáhajoltam és nasi híján az orrába fújtam. Az ártányom elkezdett köhögni és megsértve elhúzott. Tükörbe kell néznem. Baj van nálam is. Mérgeket lehelünk ki. Olyan mérget, amit már a máj sem tud eliminálni. Ennek nyoma van a májon is. Az etruszk máj jósok, gyógyítók birkákra leheltették a beteget. Szegény birka, nem elég, hogy el kellett viselje érzékeny szervezete a döglesztő bűzt, de le is vágták, hogy a máját megnézzék, mint Röntgen-felvételt, mely szervét támadta meg a kór, a méreg. Ennek megállítására oktatási központokban képeztek májlátókat, egész Európában. A városok megőrizték nevükben a nevezetességüket. pl. Majlát, Leverkusen, Liverpool, Livorno, Mailand – alias Milánó, stb. Természetesen a Majláth családnév is az ősiség bizonyítéka. Az etruszk magyar kultúra elterjedtségére, jelentőségére, nyelvünk mélységére utaló jeleket az etimológia szüntelen gazdagítja. Ezt erősíti az orvos szavunk, ugyanis a doktor – lásd doctrina – tanítót jelent. Tanítás nélkül nincs gyógyulás, csak időhúzás. Az orvos egyik, nyelvünk szerint legfontosabb diagnosztikai eszköze az orra. Csakhogy orvos-doctoraink ezen képessége elkorcsosult, jó, ha a „protokolt” ismerik, de inkább ők szorulnak szellemi-testi gyógyításra, érzékszerveik reparálására. Medice cura teipsum – és ne halj meg. Aki erre nem képes, engedjük békével szomszédainkhoz, ellenségeinkhez, alázatos szolgálatra. Magyar ember készséges, odaadó lehet, de soha nem alázatos. Orvosaink segítségével időt nyerünk, viszont gyógyulni nekünk kell, ezért tanulás nélkül nekünk is: stiglickert a végállomás. Az egészségügyi iparnak keresztelt szélhámos pénzszivattyú; sem fék, sem ellensúly nincs, feneketlen hordó, sőt presszionálja a lakosságot a teljes kiszolgáltatottság, butulás, vakvágányára. Egy ártatlan eset, az agyi fertőzés veszélyét tükrözi. A napokban a rádió hajnali adásában az állatorvos segítségét kérte egy macskatartó asszony. Szereti a macskáját és a macska is hozzádörgölőzik, amikor hazajön. Szeretné kedvenc macskáját dédelgetni-ölbe venni. A macska, ahogy ki tud szabadulni az öléből, kiugrik. Nem hajlandó ott maradni. Az „orvos” – nem illik rá a szó – hosszadalmas szoktatás, gyógyszer és állatorvos igénybevételére tett javaslatot. Az állatorvosi intelligencia oly magasságba került, hogy fogalma sincs az állatok viselkedéséről (etológia). Vakon állítom, a macska gazdája súlyos betegszagot áraszt. Büdösek, elviselhetetlenül természetellenesen büdösek, káros vegyületekkel, mérgekkel terheltek vagyunk. Egy májlátó megőrülne, nem lenne annyi birka, ahányat a májáért le kellene vágnia. Birkák helyett mi pusztulunk!

 

(A jövő héten folytatjuk, de ha többet is meg szeretne tudni a leírtaknál, akkor találkozzunk március 2-án, az Egészség-szerdán!)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>