A tettek mezeje – nyelvünk ereje

A tettek mezeje – nyelvünk ereje

MAGunk rovata

 

Előző rovatunk feladványának magfejtése: Ha az ÉLET, a Fehér Ló fia, akkor ÉLET = MAGyarság! És ha kezdetben, egy zárt EGYségben (MAG), EGYben volt az OLLÓ, mikor megnyílt, nemcsak KÉTsÉGbe esett, de EGYszeriben ketté is szelte önMAGát, így lett belőle ÓL és LÓ. Az ily módon átszabott teremtő isten, ettől kezdve ÉLETet teremhetett MAGából. Az átszab(ott) MAG ad lehetőséget a fejlődésre (yárság), amihez kell a szabadság. Az eredeti MAG, már nemcsak MAGában hangz(ott), de volt már MÁS is, akivel együtt hangozhat(ott), így MÁSsal is hangz(ott).

Korábbi teremtése kívül rekedt e fejlesztésen, így megakadt a fejlődésben. Az, csak a fejlesztés (szer/szor) selejtjéből kapott: visszatartó erőket (ro(s)sz). Tán, ezért lett gonosz. Vagy, mert kimaradt az ÉLET nagy játékából. E fejlődésre képtelen teremtmény, azóta IDEGes, hogy IDEGen lett. A Teremtő pedig csodálatos átváltozását követően, magától (mag(j)ából) termő Tő lett: teremTő.

A teremTőből terem az ÉLET és az ÉLETMAG, ami élen yár (MAGyar), vagyis fejlődik, azaz él. A Teremtőnek látszó, de a visszatartó erőket magába olvasztó egy harmad szellemkvantum teremtett istene, ÉLET ellenes lett. Mivel nincs fogalma a ségről, lemondhat a miségről. Maradt az irigység. Léte tagadhatatlan, de életet nem nemz, mert nemesedni képtelen, hisz nemtelen! Nem ellenfél, mert fél, és még annyi sem, mert csak harmad. Harmatgyenge. Ereje a megtévesztésben rejlik, hitünk táplálja és a félelem. De pont azért élősködik, mert életképtelen!

A lélek is azért kell az ördögnek, mert neki még nem jutott. De az sem kizárt, hogy a lelkek felvásárlásával, magát az ÉLETet akarja kiszívni, a kétharmad szellemkvantummal bíró teremTőből!

Mert a lélekben, benne van, hogy élek és a lélek tükrözve kiadja: lélekkel él. Ebből pedig az következik, hogy akinek nincs lelke, az nem él. A lelketlen, tehát nem él, csak az ördögöt szolgálja, mert eladta neki a lelkét. Ezek szerint, ami mozog, még nem biztos, hogy él? Csak annyira, mint a villamos. De, az is néha elalél, vagy inkább aluszik? Sajnos, sok emberben is alszik a lélek, mondja is: alélek

De van, akit, megszólít a lelkiismerete. Nézzük csak, ez hogyan is lehetne: hisz angolul a lélek = soul, amit ha kiejtek, majdnem így szól: [szól]. A lélek, tehát egy hang ár? Hangok vízbe kódolt árama? Amit kilehel minden szegény pára, mikor eljő a halála. Vagy lélekruhaként hordott hangár, mely egy világév lenyomatait és programjait őrző könyvtár? Olyan, mint egy winchester, adattároló alaplap, 26 000 éves memóriával?

Milyen érdekes! A víz alapú világunkban, a víz programozható, miközben víz nélkül nincsen ÉLET, és minden lélegzetvétellel ki-be jár a szÉL, míg valaki beszÉL, és ez a szÉL, teszi lehetővé az ÉLetet, hisz a lélekzet vízpárájával kibeszÉLHETED A LELKEDET. A lég áramlik, meg a víz is. Remélem, nem evezünk ismeretlen vizeken, ha azt állítjuk: számunkra, a lélek áramlása sem idegen. Sőt, nem is hagy hidegen e hőn óhajtott figyelem, mert ez: a szeretet és szerelem.

Ami mozog még nem biztos, hogy él, de ha lelkes, lélekkel él. A „ki”, a key [ki] (kulcs). Mert a „ki”-ben zeng a lélek. És szerencsés esetben, szerrel etet téged…

Tehát végre, lépjünk a tettek mezejére: „Lelkesedj, magyar!

 

(Kópé)

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>