A tettek mezeje – nyelvünk ereje – MAGunk rovata

A tettek mezeje – nyelvünk ereje

MAGunk rovata

 

Előző heti feladványunk magfejtése: A helyzetet összegezve, könnyen belátható, hogy radikális változtatásokra van szükség. Amikor két kézzel fojtogatnak, nem hiszem, hogy az elmaszatolódott szemfesték, vagy a ruhánkra került folt miatt kellene aggódnunk. Nem elég kisminkelni a jelenlegi, csőd szélén egyensúlyozó gazdasági (? – talán inkább garázdasági!) rendszert (avagy rendetlenséget), alapjaiban kell megváltoztatni társadalmunk működését. Ehhez pedig ki kell dönteni a rossz, az életellenes, mérgező (katasztró)fát, és el kellene ültetni az életadót!

Szerencsére, mindkét feladathoz megérkeztek Földünkre, a minőségükben a korábbiaktól meglehetősen eltérő, erős küldetéstudattal rendelkező, indigó és kristály nemzedékek egyedei. Sokan persze észre sem vették megjelenésüket, míg mások, süket füllel próbálnak, nem tudomást venni egyre meghatározóbb jelenlétükről. Tipikus indigó problematika: két kézzel fülét tapasztja a hallgatóság, míg az indigó megértésre törekedve kommunikál… Nagyon dióhéjban tálalva: az indigó generáció feladata a rothadó fa kidöntése, hogy a kristály gyerekek szeretet fája elültethető legyen. Az indigó, az indító, a romboló, vagyis az úttörő. (De nem a lenini úton!) A kristály nemzedék szelídebb energiái, viszont építő jellegűek.

Az építkezést mindig megelőzi egy alapos tereprendezés és tisztítás. Majd ki kell ásni az alapokat. Alaptalan olyasmit feltételezni, hogy alap-talan (vagyis megalapozott alaposság nélkül), alapjaiban valami újat lehetne építeni. Ha viszont kész az alap, jöhet rá a kalap! Indigó alapra, kristály kalap…

Az indigók felszereltsége feladatukkal kompatibilis. Jellemző rájuk a bátor félelemmentesség, mert a Fény szolgálatában, a Fény védelmét élvezik. Egyedi gondolkodás, nagyfokú kreativitás, megbízható igazságérzet segíti őket útjukon. Nincs bennük önzés vagy gonoszság. Folyamatosan határaikat feszegetik, provokálnak, tükröt tartanak, kiélezik a hétköznapi szituációkat, szeretnek konfrontálódni, érveket ütköztetni. A vita a lételemük. Mindkét agyféltekéjüket használják, egyszerre vagy felváltva. Ők a társadalmi reform faltörő kosai. Katasztrófa helyzetben érzik otthon magukat.

A kristály generáció ezzel ellentétben, békés és szelíd, általában művészi hajlamokkal rendelkezik. Rendkívüli érzékenységük megnyilvánulhat érzékeken túli üzenetek művészi alkotásokban való megjelenítésével, de hétköznapi „indokolatlan” félelmeikben is. A bölcsesség megtestesítői, bár sokan közülük, első földi tapasztalásukat élik. Nagyon tiszta, romlatlan energia árad belőlük. A hazugság rettenetesen megviseli őket. A kristálygyerekeket tipikus, ártatlan tekintet jellemzi. Jobb agyféltekével működtetik világukat. Az agresszivitás szinte teljesen hiányzik belőlük.

A jelenlegi butítási rendszer, természetesen, nem felel meg, a csupa magyar minőséggel átitatott csillagküldöttek igényeinek. Az alternatív rendszerű iskolák közül, talán még a Waldorf vagy Montessori típusú, integrált oktatás áll hozzájuk a legközelebb. Sokan közülük, így sajnos, nagyon korán elkallódnak, mert a szokásos skatulyákba lehetetlen betuszkolni, a pénz fogalmával mit kezdeni nem tudó, szeretet energiát működtető, eljövendő nemzedékeket. A jó hír, hogy itt vannak, és hogy egyre többen lesznek! Jelenlétük által kristályosodhat ki a magyar minőség, ami az ÉLET MAG őrzése.

Tehát végre, lépjünk a tettek mezejére: „Kristályosodj, magyar!”

 

(Kópé)

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>