Akinek inge – vesse le

Akinek inge – vesse le

 

Az emberiség már megteremtette azt a tudást, ami az elkövetkező száz évben biztos sikerhez vezet. Nincs olyan kérdés, amire nem találjuk meg a választ elődeink munkáiban. A jelenlegi kormányzat és az ellenzék organikus, primitív tevékenysége eredményeként építjük a Kórház-Magyarországot, a Patika-hálózat-Magyarországot és a Börtön-Magyarországot. Sőt, ilyen kívánságot gerjesztünk a lakosságban is. a kormányzat ezt még útszéli primitívségében tökéletesíti is. Nemzeti Dohánybolt, Nemzeti Kocsma, Nemzeti Bordélyház címen fejlesztené tovább az elmedeformálását. Ezeknek idegen a magyar nyelv, a tudás nyelve. Aki idegen emlőkön nevelkedett, ismerkedjen meg Mezzofanti véleményével. A magyar nyelv rejtelmeinek feltárásával el lehet jutni a jövő társadalmának alapjaihoz, a teljes foglalkoztatás elméletéhez és a megvalósításához. Előzetes kóstolásra közgazdasági zsákutcát elkerülő vezérlő elv: „A munka célja az emberi minőség, egyéni képesség termelése, a termelt javak, a termékek járulékosak. A létszükséglet szubjektív kategória.”

természetesen a munka definiálása az alap és a munka teremtése kulcskérdés. Politikusaink, sőt újságíróink is helytelenül fejezik ki ráérzésüket, miszerint a magyar kiválasztott nép.

Tisztánlátás végett: A kiválasztottság nem önként vállalt, nem belső indíttatásból teljesítendő kötelességet jelent vagy akár érdemtelen előnyökkel jár. Bionegativitást, degenerációt eredményez. A magyar pontosan az ellentettje. A magyar elhivatott, feladatát belső indíttatásból, tántoríthatatlan meggyőződésből teljesíteni fogja. Nem tehet másként. A magyar nyelv láttat. Csukott szemmel vessünk pillantást erre a két minőségre, amint akcióban, valamilyen feladatban hogyan viselkednek, hogyan néznek ki, milyenek a vonásaik, mozdulataik, ha valaki elhivatott, készséges, a másik kiválasztott, utasított! Melyik a tojógalamb, a zsebes (kéz a zsebben), A serény? Hol van az erény?

Az már csak részletkérdés, hogy kevesen, de elégségesen, vagy a nemzet egységesen elhivatott. Yotengrit szerint megosztva, de küldetését a magyar teljesíteni fogja. „Kettészakad a nemzet”.

Részünk szakadásban ne legyen!

 

YOTENGRIT

kot-kot – az e heti tojás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>