AZ ÉRELMESZESEDÉS GYÓGYÍTHATÓ

AZ ÉRELMESZESEDÉS GYÓGYÍTHATÓ

Elkezdődött Dr. Horváth István büntetőpere

 

Ahogy lapunkban is többször hírt adtunk róla, ez év májusában egy névtelen feljelentés nyomán elkezdődött Dr. Horváth István büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken. A professzor urat az emberen végezhető kutatás szabályainak megszegésével gyanúsítják, mivel a vád szerint nem rendelkezett megfelelő engedélyekkel. Ő feltalált ugyanis egy oltóanyagot, amely állítása szerint, hatékonyan előzi meg és gyógyítja az érelmeszesedést. A szív és érrendszeri, keringési problémákkal összefüggő életminőségünket meghatározó témakörről van szó.

Emberek ezreinek, tízezreinek életét mentette meg a szóban forgó szer alkalmazása vagy visszakapták az életkedvüket, energiájukat; elmaradt a műtét, sokkal kevesebb gyógyszert kellett szedni stb. A koleszterin nagyon fontos vegyület a szervezetben. Kiegyensúlyozott koleszterin-anyagcsere nélkül nincs optimális sejtműködés, ami meghatározza például a gondolkodásunkat is receptorstabilizátorként az idegsejtek közötti kapcsolat biztosításával. A koleszterin hazugságokkal kapcsolatban dúl a harc a nyolcvanas évek óta. A sztatinok elősegítik a kockázatot a krónikus betegségekre, s emellett nem csupán feledékenységet, de megdöbbentő memóriavesztést is okoznak. Egy népszerű és közismert orvos-pszichológus, Szendi Gábor egészségvédő figyelmeztetését is idézem: „A sztatinok, azaz a modern koleszterinszint csökkentők, blokkolják a szervezetben a Q10 szintézisét. A Q10 nélkülözhetetlen a szív működéséhez, hiánya komoly kockázatot jelent, különösen 40 év felett. A sztatinok Q10 csökkentő hatása klinikailag jelentős, és ezt minden orvosnak figyelembe kellene vennie.

Mi okozza az érelmeszesedést?

A koleszterin anyagcsere felborulásakor csökken az antikoleszterin antitestnek a termelése. Az antikoleszterin antitest elégtelen mennyisége következtében nem hasznosul a szervezet által előállított koleszterin. Az LDL-ből (Low Density Lipoprotein = kis sűrűségű zsírfehérje) immunkomplex képződik, a fagociták bekebelezik, megemésztik. De (!) a koleszterin nem emészthető, ezért az artériák falába hordják az emésztőüregükben felhalmozódott koleszterint. Azaz, a koleszterint nem hasznosítja, hanem az erek falának simaizom sejtjeiben „raktározza” a szervezet, és kialakul az érelmeszesedés.

 

Mi váltja ki az antitest csökkenését?

A stressz, a mozgáshiányos élet, a mérgek (tartósítószerek, permetek és azok összefüggései), különböző fertőzések. A fertőzéseknél tudni kell: a baktériumok sejtfalában van egy méreg, az endotoxin. Amikor a baktériumok elhalnak a szervezetünkben, akkor ez a méreganyag felszabadul a sejtfalból, és gátolja az antikoleszterin antitestnek a termelését. Érdekes, hogyha ez a bélben kerül felszívódásra, ott már a mérgezés veszélye sokkal kisebb, ha van epesav termelés, mert az detoxikálja, méregteleníti. A szájflórának is nagyon fontos a szerepe! Ha a szájban szívódik fel az endotoxin, akkor ott nincs, ami méregtelenítse. Ha a rossz fogak közt élő baktériumokból szívódik föl, az ezerszer veszélyesebb, mintha a bélbe kerül és ott epével keveredve méregtelenítődik. Nagyon-nagyon fontos a szájhigiéne! Azok a baktériumok, amelyek a fogakat tönkreteszik, az esetek többségében endotoxin termelő törzsek.

 

Mire használja föl a szervezet a koleszterint?

A legnagyobb mennyiségben epesavat állít elő, ami nagyon fontos, mert ha nincs epesavunk, akkor nem tudjuk a zsírt megemészteni. A zsírban oldódó vitaminok csak akkor tudnak felszívódni, ha a zsíranyagcserénk normálisan működik. Ha nem, akkor abból vitaminhiány lesz. A receptor-stabilizációnál is fontos a koleszterin, az idegsejtek nyúlványainak kapcsolatát a koleszterin stabilizálja. Ezért az agyunk szárazanyag-tartalmának közel a fele koleszterin.  Koleszterinből képződik a nemi hormon is. Koleszterin nélkül nincs élet, amit a szervezet maga állít elő, de lebontani nem tudja. Az egész állatvilágban nincsen koleszterint bontani tudó enzim. Az érelmeszesedés kiváltásában a koleszterin anyagcsere felborulásának van szerepe, ezért nem mondhatjuk, hogy a koleszterin káros, ellenkezőleg: nélkülözhetetlen anyaga a szervezetünknek. Az anyagcsere zavara következtében válhat károssá. Elraktározódik a koleszterin az erek falában zsírdaganatként, ezt nevezzük plakknak. A plakkok az erek szűkületét, sőt elzáródását is előidézhetik. Agyi infarktushoz vezethet az agyi erek szűkülete, a szívinfarktus is így fordulhat elő. A koleszterin anyagcserét helyreállító, és ezzel párhuzamosan a magas vérnyomást is rendező vakcina neve „J for H” vagy Jab for Health (Szúrás az egészségért!). A megelőző és gyógyító módszer alapja a korábban ismeretlen antikoleszterin antitest felfedezése.

Horváth István professzor urat az emberen végezhető kutatás szabályainak megszegése bűntettel vádolják, aki a vallomásában azt állította, hogy az oltóanyagot más embernek nem adta be, csak egyedül önmagának. A szert emellett odaadta annak, aki kérte, és a betegek önmaguknak adták be. Úgy látja, azt mindenki maga dönti el, hogy ő öngyilkos akar-e lenni. Azt, hogy valaki beadja-e magának a drogot, ő dönti el. Valaki iszik egy féldeci pálinkát, ő dönti el. Önmagával mindenki azt csinál, amit akar. „Én meg elő tudom állítani, megvan hozzá a tapasztalatom, a képességem, sőt a végzettségem is.” Harminckilenc országban emberek ezrei sikerrel próbálták ki az oltóanyagot.

A márciusi bírósági tárgyaláson elhangzott: „A Horváth István által kifejlesztett antigén egy teljes mértékben nem azonosítható koleszterinvázas vegyület, koleszterol, amelyet a betegek szervezetébe juttatnak annak érdekében, hogy kifejlessze a koleszterin elleni immunitást.” Valójában, helyre kell állítani az egészséges koleszterin-egyensúlyt. A vád szerint Horváth István és a további három vádlott nem rendelkezett a megfelelő engedélyekkel a tevékenység elvégzéséhez.

A professzor úr a tárgyaláson kijelentette, hogy a sejtfalas baktériumtól egészen az emberig nincsen egyetlen élőlényben sem koleszterin bontására alkalmas enzim. Ezért megemlített egy létező, a hatóságok által kiadott engedélyt koleszterin oltására, amely arról szól: koleszterinnel parenterálisan (nem a tápcsatornán keresztül) lehet oltani abból a célból, hogy ennek hatására a májban fokozódjon a koleszterin lebontása. „Nem tudom, kinek adták ki, de megjelent az újságban; hirdették az embereknek, hogy jelentkezzenek ilyen oltásra. Ennek két nagy hibája van. Az egyik az, hogy aki ezt az engedélyt kérte, nem volt tisztában a koleszterin tulajdonságaival, a másik pedig: aki kiadta, az sem. Hadd jegyezzem meg, hogy a koleszterinnel kapcsolatosan itt elhangzottak különböző vélemények: ismeretlen hatású, ismeretlen eredetű. De! A koleszterin vizsgálatával kapcsolatban tizenhárom Nobel-díjat ítéltek oda eddig!”

A bíró tudatta, hogy a toxikológus szakértő megvizsgálta a professzor úr által előállított anyagot, és nem tudta megállapítani, mi van abban. Csak koleszterint tudtak kimutatni, koleszterol szerkezetű anyagot. Horváth István válasza: „A koleszterin piacról származó, gyógyszerkönyvi minőségű anyag. Az 512 féle sztétikus izomérnek az egyike. Ezek közül az amerikaiaknál kiválasztott megölte a disznókat (kísérleti állatok), a mienk embernél hatásos.”

Nem hangzott el a tárgyaláson, hogy Magyarországon fedezték fel a nyolcvanas években a világon elsőként az antikoleszterin antitest emberi szervezetben történő, forradalmian új gyógyító hatását, miszerint az érelmeszesedés megelőzésében van fontos szerepe, és a már kialakult érszűkületek visszafejlesztésben is eredményes. Csak 1994-ben engedélyezték a publikálást, miután az amerikaiak is felfedezték az antikoleszterin antitestet (akik nem jöttek rá az embert gyógyító titokra). Csak Magyarországon van ez az embernek beadható vakcina! Magyar kutató magyar észjárásának, hitének és kitartó munkájának eredménye!

  1. óta tartanak a peres, házkutatásos, megalázó kérdőre vonások ahelyett, hogy Magyarországon engedélyeznék a világon egyedülálló szer használatát. Dr. Horváth István kutatási eredményeinek emberek sokaságát gyógyító, Magyarországon forgalmazható, Magyarországon gyártható engedélyezése régóta várat magára. Sokan keresik meg segítségkéréssel, üzleti ajánlattal, hálával, e-mailekben stb.Egyik válaszlevelét olvashattam:

„Magam is tudnék biztosítani néhány ezer munkahelyet és néhány százmilliárd forint bevételt az országnak, és ehhez hazahozhatnánk dolgozni sok külföldre szakadt orvost! Helyette május 20-án bírósági tárgyalás lesz a Markó u. 27-ben reggel 9 órakor. A bűnöm, hogy a kezemben van évente 15 ezer fiatal magyar ember életének megmentési módszere, akik szív és érrendszeri betegségben halnak el (KSH adat). Elő tudom állítani, és megrendelésre rendelkezésre tudom bocsátani az érelmeszesedés (szív és érrendszeri betegségek) megelőzésére és gyógyítására alkalmas oltóanyagot. Szeretettel várom! Lehetne egy kis „hungaropiacot” szervezni, akár külföldi vevők részére is.

Üdvözlettel: Horváth István orvosbiológus

MTA doktor, a művér, antidecubitus ágy, liposoma djuváns szabadalmak tulajdonosa, a CDC (USA) v. munkatársa, a v. Egészségügyi Minisztérium mikrobiológus immunológus szakértője, a v. OBNI tudományos főmunkatársa, a Treponema leporis felfedezője, az antikoleszterin antitest felfedezője, a szív és érrendszeri betegségek elleni immunizálás módszerének kidolgozója, elsőrendű vádlott…”

Jó tudni, hogy az oltóanyaga a 2005-ös Genfi Találmányi Világkiállításon aranyérmes lett. A Párizsi Világkiállításról a kiállítótársak aranyérmét nyerte el. A Moszkvai Világkiállításon bronzérmes lett a művér. A Brüsszeli Világkiállításról az antidecubitus ágya tért haza éremmel, s mindhárom találmánya szabadalom lett. A Budapesten rendezett Feltalálók Olimpiáján aranyéremmel tüntették ki.

Kaptam én is, e sorok írója, egy levelet cikkem írása közben egy olyan baráttól, aki velem együtt ott lesz a következő tárgyaláson:

„Ha drámát írnék dr. Horváth István életéről, akkor a damaszkuszi fordulatot az hozná, hogy az „ismeretlen feljelentő” infarktust kap, és az egyetlen esélye a valódi gyógyulásra a “Jab for Healt” vakcina beadatása. Nagy lelki tusa és a házastársa rábeszélése után kéri dr. Horváth István kezelését, amit meg is kap… a kételkedő orvosok nagy ámulatára az elmeszesedett erek megtisztulnak… A drámai katharzis  az égiek igazságszolgáltatása, az emberek bölcs belátása, ami Magyarországot megmenti…

… hogy mielőbb kirepülhessen a kalitkából Pio atya megálmodott madara… B. Erika”

„Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű kismadár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk a boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!” (Pio atya)

 

Simonné Schuck Mária Magdolna

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>