Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

A DAMABEST Mérnöki Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (röviden DAMABEST Bt.) 1992-ben alakult, belföldi és külföldi magánszemélyek által alapított Betéti Társaságként.
A DAMABEST Mérnöki Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Székhelye: 1084 Budapest Tavaszmező u. 2. fszt. 4.
Postacíme: 1043 Budapest Kassai u. 11. I/6.
Képviselője: Dr. Bchara Joul

E-mail: bchara.joul@gmail.hu / damabest@damabest.hu
Az üzletág fő tevékenységi köre: Geotechnikai tervezés, geotechnikai, talajmechanikai, földtani, hidrogeológiai, mérnökgeológiai tervezői és kutatás kivitelezői tevékenység és az ehhez kapcsolódó tervezési tanácsadás. Mintavételezések, vízszintmegfigyelő – víztermelő kutak, egyéb helyszíni vizsgálatok kivitelezése, geotechnikai szakvélemények készítése, projektek műszaki vezetése, ellenőrzése. Magyarország és az Arab világ országai közötti kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok ápolása, fejlesztése.

Jogosítványok: Társaságunk a talajmechanika, geológia, mérnökgeológia és kőzetmechanika szakterületeken rendelkezik érvényes főtervezői és szakértői jogosultságokkal. A társaság tagjain, illetve alkalmazottain keresztül részt vesz a Magyar Mérnöki Kamara szervezetének munkájában.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>