Csodarabbi kiagyalta, német néni megcsinálta, török szultán, hamm, bekapja!

Csodarabbi kiagyalta, német néni megcsinálta, török szultán, hamm, bekapja!

 

Gondolom, mindenki emlékszik még a “Gyula vitéz télen, nyáron” c. heroikus töltetű és egyben önironikus magyar filmszatírára, amely méltán aratott fergeteges sikert hazánkban, a daliás ’70-es években. Itt most nem arra célzok cizelláltan, hogy akkoriban bizony még csináltak valamire való tv-filmeket is, amelyeken Uram bocsá’ még szórakozni is lehetett. És nem is Koncz Gábor (a magyar Clint Eastwood) színművész, rendező és fővadász elvtárs úr felejthetetlen kabinet alakítására célzok, amelyet ebben a filmben is lazán nyújtott, többek között -, hanem magára az alaptémára! Mert lássuk be, ha földrészünkön továbbra is így mennek a dolgok (márpedig így mennek), úgy 50 évnyi késéssel, lassan a Vogézékben, az Ardennekben, vagy a Pireneusokban is el kezdhetnek forgatni egy, a miénkhez hasonló témájú, mókás koprodukciós sorozatot, amelynek stílusosan az lehetne a címe, hogy “Günther vitéz télen, nyáron”. (Mert, hogy jelenleg Germánia a kórokozó gazdatest.) Persze, lehet ezen a pajkos ugratáson mosolyogni is akár, de elhihetik nekünk, hogy nem ajánlatos, mert, ha valakik tudják, hogy mi is lapul emögött, hát a mi népünk aztán tudja! De tudják ezt jól a Balkán, a Közel-Kelet és Észak-Afrika népei is, csak meg kell őket kérdezni. Viszont a vad liberális jólétben teljesen eltunyult és elhülyült nyugat-európai úri népek ezt még szemmel láthatóan nem igazán értik, de, hát, ami késik, az nem múlik ugye -, de mondhatnám úgy is, hogy Isten nem ver bottal, csak afrikai ajaknégerrel meg arab muszlimmal! Mert, mint azt tudjuk, frau Merkel “angyalkának” és velejéig korrupt, aberrált “Village People”-os brüsszeli tettes társainak köszönhetően – Erdogán padisah, már a várt, magasabb szintre emelte a zsarolási szintjét az EU-val szemben. Mivel vér kapzsi, hekus Dönci trógerjainknak köszönhetően mi is nyakig benne vagyunk ebben a teljesen életidegen, erőltetett és csakis a kizsákmányolásra életre hívott és szakosodott ördögi bandában, hát mi sem vehetjük tréfának a dolgot. Persze, ettől még lehet azon is jót mulatni, hogy a mesüge Merkel tánti, a névjegyévé vált “Bundes-sasson” frizurájával és a pikkelyes bőrére nőtt tök ízléstelen Hugo Boss nadrágkosztümjében, simán, feltűnés nélkül elvegyülhetne a hírhedten tahó és surmó budapesti BKV ellenőrök között. Így aztán nem csak a kb. 480 millió európai fehér ember lélegezhetne fel megkönnyebbülten egyszerre, de a BKV is kifejezetten jól járna a német bulával, mert nincs az a dörzsölt, sumák, notórius magyar bliccelő, aki a félelmetes vastag karszalag nélkül ki tudná őt szúrni a szürke utazó tömegben! No, de hagyjuk az álmodozást az ostoba pláza cicákra meg a többi hülyére, mert immár akkora a kontinentális mocsár, hogy előbb, vagy utóbb minket is el fog nyelni, akár csak a Titanicot az Atlanti óceán -, e felől semmi kétség!

Szóval, ahogy az várható volt, a fényes tekintetű Erdogán padisahnak (Allah vezesse a lépteit!) már nem elég a sok-sok milliárd eurós váltságdíj, de most már minden kaporszakállú muszlim töröknek alanyi jogon vízum mentességet is követel! (Most mér? Csak Izrael szombatos gyermekeinek járhat?) Ez ugyebár nem jelenthet mást, mint, hogy a már eddig is kb. 20 millió muzulmánt és hébert befogadó Európára még pluszban, automatikusan rá fog szabadulni Törökország kb. 80 milliós jámbor, péntekes lakossága is! Egy olyan hatalmas méretű és népességű nem keresztény országé, melynek területének csupán a negyede terül el az európai kontinensen. De, hát igazán nincs ezen mit csodálkozni, mert amióta csak sok ezer év alatt hettitákból, türkökből és szeldzsukokból átvedlettek Oszmán birodalommá (XI-XII. sz.), azóta fáj szüntelenül a foguk szinte az egész európai kontinensre. Ami nem ment nekik katonai erővel, az ment fortélyos ármánykodással, vagy zsarolással, amely akkor még csak az Európát Kis-Ázsiával összekötő Boszporusz-szoros konok uralásában merült ki. A jelenlegi erélyes zsarolásra és ennek folytán a várható féktelen arab és néger invázióra, némi keserű malíciával lehetne mondani, hogy a minket mindig cserbe hagyó és koncnak odavető európai nagyhatalmak, 500 év késéssel most fognak osztozni a mi akkori sorsunkban, amelyet jórészt az ő cinikus önzésüknek köszönhettünk! (Na, meg persze a kor Soros Gyurkáinak -, a Fuggereknek, a Szerencsés Imréknek, a Medicieknek és a Sforzáknak stb.) Mert, amíg mi értük is felőrlődtünk a török-Habsburg kettős malomkő között, addig ők képmutatóan a keresztet szorongatva, a legnagyobb felhőtlen nyugalomban, simán meghódíthatták, kifoszthatták és kiírhatták szinte az egész, addig felfedezett világot. Az is csak erre az ál-keresztény, összeurópai ordas mentalitásra jellemző, hogy minket (mint örökösen útban lévő, “Európa idegen” népét), mindig a legkisebb lelkiismeret furdalás nélkül beáldoztak bárkinek. A ránk zúduló mongol hordáknak, a muzulmán törököknek, a degenerált, hataloméhes korcs Habsburgoknak és aztán a félállati vörös hordának is. De, ha érdekeik úgy kívánták, minden mást félretéve, egymásért mindig össze tudtak fogni a török ellen! “Similis simili gaudet” (Hasonló a hasonlónak örvend!) Így volt ez Málta ostrománál (1565), a lepantoi tengeri ütközetben (1571), ahol a Don Quijote de la Mancha zseniális szerzője, Miguel de Cervantes is súlyosan megsebesült a karjára! Aztán a Dardanellákért vívott számtalan csatában (Krimi háborúk, Gallipoli stb.) egészen a közel-keleti és az észak-afrikai oszmán gyarmatok “felszabadításáig” és aztán, azok egymás közti testvéries felosztásáig (1920).

Az meg már a “tudós magyar” tankönyvszerkesztők külön elévülhetetlen súlyos bűne, hogy egy-két apróságot “elfelejtettek” közölni ebből a korszakból a tudásra szomjazó magyar aranyifjúsággal. Pl. azt, hogy az európai kereszténységet és a hazájukat védő magyarok ellen harcoló oszmánok szuperágyúit (a kor kövér Bertáit, Krupp ágyúit és logisztikai felszereléseit) mind olasz és francia hadmérnökök építették meg és ők is kezelték ellenünk! Továbbá oroszlánrészt vállaltak a félelmetes török hadsereg kiképzésében és felfegyverzésében is -, csak cserében őket hagyják nyugodtan fosztogatni és gyilkolászni a nagyvilágban! Aztán még azt is elfelejtették a magiszter urak tudtára adni a tudásra szomjazó gyanútlan utókornak, hogy a Bécset felszabadító és onnan ide vonuló Savoyai Jenő herceg (Eugén von Savoya) “felszabadító” zsoldos serege kb. 15 év leforgása alatt több pusztítást vitt végbe hazánkban, mint maga a török 150 év alatt! (Magyarul fosztogattak, gyújtogattak, nőket erőszakoltak, gyilkolásztak stb.) És ennek a derék magyar gyűlölő zsoldos vezérnek (a Jencinek) állítottak egy nem is akármilyen szobrot a Budai Vár legelőkelőbb helyén! Jó mi? Viszont az olyan valós hősöknek, mint Petneházy Dávid brigadérosnak, Bercsényinek, Nádasdinak, Zrínyinek, Thökölynek, Rákóczinak, vagy az ő szintén hős mamájának, Ilonának már nem tellett egy giga szoborra ugyanott! Persze, a méltatlanul hanyagolt és elfelejtett, nagyobbnál nagyobb magyarok névsora végtelen, ezért nem is próbálom felsorolni. De, hát, mint tudjuk ez is csak egy magyar sajátosság, ami nem is fog büntetlenül maradni! (Adok is egy jó nagy kokit magamnak!)

Mivel a török nem olyan, mint mi – tehát természeténél fogva nem felejt -, hát most itt lesz a talán soha vissza nem térő alkalom a könnyű revánsra a nyugattal szemben. Persze, a más népek vérén és verejtékén betegre gazdagodott, végtelenül önző és pszeudo keresztény nyugat, nem csak minket és a balkáni népeket hagyott a töröknek leigázni és aprítani, mint a szecskát, hanem a mai napig diszkréten félrenéz az örmény és a kurd kisebbség eltiprásakor is! E felett is ugyanolyan érzéketlenül szemet hunynak, mint a már 70 éve tomboló nyílt zsidó terror és népirtás felett, amely főleg a saját hazájában rabszolga páriaként elnyomott, fegyvertelen palesztin nép ellen irányul. De, hát miért is érdekelné őket a mások nyomora, amikor pont ők teremtették meg ezt a lehetetlen helyzetet, meg aztán ők is ugyanezt csinálták minden egyes gyarmatukon! Csak úgy érdekességként említeném meg, hogy mindezen infernális helyzet ellenére, a palesztin népnek még csak eszében sincs ajándékba otthagyni a saját hazáját a zsidóknak és tömegesen útnak indulni Európába, hogy aztán teljesen idegen népek nyakára üljön és velük tartassa el magát! De, hát, ahogy mi, európai “keresztény” népek nem vagyunk egyformák -, úgy az arabok sem! De, visszatérve a mi várható nemezisünkre, a lényeg az, hogy a hamburgi “Angela Davisnek” és a belterjes, aberrált brüsszeli sameszainak köszönhetően, egész Európa egy olyan ördögi héber mester csapdába került, amelyből immár teljes képtelenség ép bőrrel megszabadulni. A képlet olyannyira világos, hogy azt még egy analfabéta, fémgyűjtésre szakosodott olaszliszkai buckalakó is képes átlátni. Ha, a Soros banda brüsszeli főhadiszállása rövid időn belül nem teljesíti Erdogán szultán minden óhaját (követelését), akkor egész egyszerűen, szemrebbenés nélkül, a már így is tarka-barka Európára szabadítja mind a 2 millió afrikai és ázsiai mohamedán migránst, akiket túszként gyűjtött be nagy előrelátóan! De, ne legyenek kétségeink, mert nemcsak azokat fogja a nyakunkra ereszteni, hanem még azt a másik több millió sivatagi berber és afrikai ajaknéger man dinka bozótharcost is, akik éppen most kötik be a Nike cipőfűzőiket és töltik fel a Gyuji bácsitól ajándékba kapott okos (high tec) telefonjaikat a líbiai partokon és más határokon -, ugrásra készen! Úgy, hogy Merkel és elmebeteg galerije – ha enged Erdogánnak, ha nem -, itt mindenképpen olyan mozi lesz, hogy olyat nem csak a vén Európa, de még az egész nagyvilág sem látott! (Lesz itt még a kölni dómból Aja Sofia nagymecset!) Persze, ideig-óráig lehet még itt képmutatóan szavaztatni meg vagánykodva Guevaráskodni, de, ha a Soros “Schwartz” Gyuji bácsi és a patkány csürhéje egyszer valamit kitervel -, annak meg kell lennie! (Addig is legfeljebb fizetünk, mint a katonatiszt!) Amint láthatjuk, ezek nem tréfálnak ám, ez bizony már olyan komoly, akár csak egy szívroham! Mi tagadás, a gekko arcú, zsidó vénember kissé már túltolta a biciklit a vendégküldéssel, de, hát már éppen elég Rock and Roll ez nekünk így is. (És még csak most jön a java – az igazi lakodalmas vendégsereg még csak most jön!) Más normális ember ennyi idősen (85) már napi szinten beszélget a Jóistennel -, de mivel a Gyuji bácsi (a fajtája Stradivarija) nem tartozik a normális emberi lények közé, hát neki még majd 100 évesen is csak azon dolgozik lázasan az agyveleje, hogyan csináljon ki több százmillió embert! Ez a végtelenül kapzsi és beteg lelkű askenázi vénember nem pusztán csak egy bűzös mocsári gázból felgyúlt lidércfény, hanem maga a megtestesült ördög! (És milyen sokan vannak még!) Ezek még a kénköves pokol kapujában is úgy szorongatják a bárgyú emberiség torkát, mint valami Sztahanovista rohamvájár a hűségpénzt meg az élmunkás kitüntetést! Hiába mondják nekik a csodarabbik, hogy nem kell mindig a plafonon lenni, mert nem csillárok ők, de minden hiába – hajtja őket a vérük, na! Persze, nem csak mi akarunk durcásan gerilláskodni, hanem az összes környező hiéna szláv népség is, akik még csak most kezdik lefosni a bokájukat páni félelmükben, hogy elvesztik a 100 éve ajándékba kapott magyar koncot! A kocsmai szakmaiság szintjén értékelve a leírtakat, immár nem kell hozzá különösebb képzelő erő, hogy a nagy Platón mester által megkrónikált Atlantisz sorsát vizionáljuk. Na, jó, ha tragikus fizikai valójában nem is, de etnikailag, demográfiailag és vallásilag mindenképpen. Ezért, hát Isten óvjon minket, mert más nem lesz rá képes, ha ez a sok millió két lábon járó biológiai időzített bomba ellepi az életterünket! És nem csak a már régen elfelejtett, vagy teljesen új, még soha nem látott frissen kitenyésztett tömegpusztító betegségekről beszélek, hanem a már eddig is megtapasztalt és biztosan megismétlődő terroristás lidérc álomról is! Hát, ezek azok a dolgok, amiktől most már tényleg csak maga a Jóisten, vagy a csatkai Szűz Mária képes minket megvédeni.

 

Horváth András

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>