Egészségünkre!

Egészségünkre!

 

Egy esztendeje, hogy minden hónap első szerdáján 18 órakor találkozunk a főváros IX. kerületében az Üllői út 109 sz. alatt található Vödör bárban, hogy egészségünk védelmében beszélgessünk. Az előző hónapban véletlenül kimaradt a meghívó lapunkból, azért így is néhányan nem feledkeztek meg a találkozóról, s eljöttek. Jó volna, ha értesítés nélkül is mind többen tartanák fontosnak, hogy a hó első szerdáján egy röpke órát szenteljünk egészségünk védelmére, megőrzésére. Júliusban az első szerda éppen 1-jén lesz, tehát találkozzunk szerdán 18 órakor a Vödör Bárban. Ezúttal a nyári gyomorrontásokból, gyomorpanaszokból, a különböző fertőzésekből adódó teendőket beszéljük meg. Várjuk mindazokat, akik szeretnék gyógyszer nélkül minél tovább megőrizni egészségüket, megtartani jó közérzetüket, mert különösen az emberi szervezetről szólva igaz, hogy nem akkor kell vízért rohanni, amikor már ég a ház. Nem akkor kell a betegséget „gyógyítani”, amikor már nagy a baj, hanem lehetőség szerint meg kell előzni azokat.

Címünk: Budapest, IX. kerület Üllői út 109. Vödör Bár (A volt Ludovikával szemben, a Nagyvárad téri metrómegállóhoz közel.)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>