Elérhetőség

ELÉRHETŐSÉGÜNK

E-mail: magyarvilag333@ gmail.com

Facebookon: vilagmagyarság

A Világ Magyarsága Nemzeti Hetilap címe: Budapest, IX. Üllői út 109/C fsz. 2. (136-os kaputelefon).

Megközelíthető: Kék-metróval a Nagyvárad térnél (itt nincs mozgólépcső), vagy pedig a Klinikák megállónál kell kiszállni, és a két megálló között találnak meg bennünket az Üllői út, Szobieszky utca sarkán áll az épület, amelynek bejárata az Üllői út felől van.

Minden héten szerdán 10-17.30 óra között a Szerkesztőségben tartózkodunk, amikor elő lehet fizetni lapunkra, régi újságot vissza lehet keresni vagy pedig egy nappal a megjelenés előtt a nyomdából már kiérkező friss újságot megvásárolni. Egyéb napokon is bármikor szívesen állunk Olvasóink rendelkezésére, csak előtte kérjük, a 06-30-289-67-43-as telefonszámon egyeztessünk időpontot, hiszen hivatalos ügyeink intézése miatt nem tartózkodunk folyamatosan a Szerkesztőségben.
A Magyar Világ Baráti Köre tizenharmadik éve minden csütörtökön este 18 órakor Magyar Világ Estet tart, amelyre közkívánatra neves előadókat hívunk. Estjeinken bárki részt vehet, ahol a belépés díjtalan. Címünk: Budapest, IX. Tűzoltó utca 86. Rusztic Étterem Megközelíthető: a Klinikák megállótól gyalogosan a Nagyvárad tér felé haladva az első keresztutca jobbra – Lenhossék utca -, kb. 100 méter gyaloglással érik el a Tűzoltó utcát és már helyben is vannak. Mindenkit szeretettel várunk. Jöjjön el közénk, ismerje meg a baráti társaságot, vigye a hírét az itt hallottaknak vagy ha kedve van hozzá, az előadás kezdete előtt fogyasszon egy ízletes magyar recept szerint főtt ételt, rendeljen egy pizzát vagy igyon meg egy pohár frissen csapolt sört.

Rusztik

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>