Előfizetés

ELŐFIZETÉS:
INETRNETEN VALÓ LETÖLTÉS PDF FORMÁTUMBAN
BELFÖLD – EURÓPA -TENGERENTÚL

Kedves leendő Előfizetőink!
Köszönjük az érdeklődésüket. A Világ Magyarsága Nemzeti Hetilap minden héten csütörtökön kerül ki az újságos standokra (korlátozott példányszámban), amellyel egy időben Előfizetőink részére is bárhová el tudjuk küldeni. Internetes előfizetés esetén postai vagy személyes befizetése után regisztráljanak, majd a rendszergazdától az előfizetés beérkezését követően egy személyes kódot kapnak. Ennek segítségével a nyomdába adással egy időben már a friss újságot olvashatják, letölthetik és egy kis pluszt is adunk, hiszen ami az újságból kimaradt, azokat az információkat hétről-hétre itt közzétesszük.
Lapunk ára 195 Ft. (13. éve változatlan)
Negyedéves előfizetési díja: 2.400 Ft.
Fél évre: 4.800 Ft.
Egy évre: 9.600 Ft.

Ha postán fizetik be a kiválasztott összeget, akkor rózsaszín csekken adataik pontos és olvasható feltüntetésével – annak az internet címnek a megadásával, ahová a kódszámot kérik – Szerkesztőségünk postafiók címére kell elküldeni:

Világ Magyarsága1364. Bp. Pf. 156.
Személyesen minden héten szerdán 10-17.30 óra között a Szerkesztőségben – Budapest, IX. Üllői út 109/C fsz. 2. (136-os kaputelefon) lehet előfizetni. Illetve bármely más napon is, de akkor előtte telefonon egyeztessék az időpontot. Szerkesztőségünk a Nagyvárad tér és a Klinikák metróállomás között található, tehát kék-metróval könnyen megközelíthető.

Telefonszámunk: 06-30-289-67-43

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>