“Ezek az emberek nem a háború elől menekülnek. Ők maguk a háború”

               “Ezek az emberek nem a háború elől menekülnek. Ők maguk a háború”

 

Vlagyimir Putyin két lehetséges utat vázolt fel az Európai Unió számára a migránsokkal kapcsolatosan. Vagy azonnal és fizikai erővel és katonasággal védi meg a schengeni határokat, vagy továbbra is beengedi a migránsokat és ezzel együtt a terroristákat és akkor vége lesz az EU-nak, de a harmadik világháborút és ezzel együtt egy új holokausztot is előidézhetnek. Az orosz elnök szerint azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan meg kell mondania az unió vezetőinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek, mert úgy is ki lesznek utasítva Európából. A háború elől menekülőkről az a véleménye, hogy a törökországi menekülttáborokban kell őket tartani, amíg a háborúnak vége Szíriában. Putyin szerint, ha az unió vezetői nem ébrednek fel, akkor egy éven belül elszabadul a pokol Európában.

Vlagyimr Putyin az orosz TV-nek adott interjújában beszélt a szíriai harcokról, a török-orosz válságról és kitért az európai migrációra is, amiről elmondta, ˝a bevándorlók nagy része nem a háború elől menekül, mert ők maguk is harcosok.˝ Legtöbbjük katona, vagy ha nem katona, valamilyen fegyveres testületnek a tagja volt abban az országban ahonnan jön. “Legtöbben nem a háború elől menekülnek hanem ők maguk a háború és ezzel Európa a háborút importálja”.

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>