FELHÍVÁS AZ ÖSSZEFOGÁSRA – Dr. Horváth István orvos-biológus professzor büntetőpere kapcsán

FELHÍVÁS AZ ÖSSZEFOGÁSRA

Dr. Horváth István orvos-biológus professzor büntetőpere kapcsán

 

A világon elsőként Horváth professzor úr fedezte fel a koleszterin antitestet, amiről akkor még nem publikálhatott, mert képtelenségnek ítélte az akkori főnöke. Tíz évvel később az amerikai kutatók is megtalálták, de nem jöttek rá arra, hogy miként lehet azt az ember gyógyítására használni. Dr. Horváth István saját magát oltotta be először, s élő bizonyítéka lett saját találmánya lényegének: a koleszterin anyagcserét helyreállító, és ezzel párhuzamosan a magas vérnyomást is rendező oltóanyag jelentősen segíti az emberek életminőségének megőrzését, javulását. Az elmúlt tíz évben sok ember kipróbálta a magyar „J for H” (Jab for Health), azaz Szúrás az egészségért! vakcinát 38 országban. A megelőző és gyógyító módszer alapja a korábban ismeretlen antikoleszterin antitest felfedezése.

Kérjük azokat az olvasóinkat, akik részesülhettek a világhírű, egyedülálló és magyar felfedezésként megvalósult kezelésben, osszák meg tapasztalataikat újságunk hasábjain!

Prof. Dr. Horváth István szavait idézem:

„Elő tudom állítani, és megrendelésre rendelkezésre tudom bocsátani az érelmeszesedés (szív és érrendszeri betegségek) megelőzésére és gyógyítására alkalmas oltóanyagot. Biztosítani tudnék néhány ezer munkahelyet és néhány százmilliárd forint bevételt az országnak, és ehhez hazahozhatnánk dolgozni sok külföldre szakadt orvost! Helyette május 20-án bírósági tárgyalás lesz a Fővárosi Törvényszéken, a Markó u. 27-ben reggel 9 órakor.”

Álljunk ki mellette!

Álljunk ki egyúttal magunkért is!

 

Simonné Schuck Mária Magdolna

One thought on “FELHÍVÁS AZ ÖSSZEFOGÁSRA – Dr. Horváth István orvos-biológus professzor büntetőpere kapcsán

  1. eskuszom az ELO ISTENRE mi utan megkaptam a dozist, az addig evek ota fajo vallam meggyogyult de ugy am hogy nosza!!!!! es meg egyebek. mellesleg sziv mutott ember vagyok.72 eves. A vernyomasom is jobb lett.csak szeretettel tudok gondolni a prof urra. Azokra aszemetladakra akik haborgatjak pedig kivanom hogy csak szedjek tovabbra is a gyogyszergyarak produktumait es a majacskajuk erezze meg!! Abirosagrol meg csak anyit;olyanok mint a feljelentok-tisztelet a kivetelnek.udv s.f.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>