FELSZÁMOLÁSUNK

FELSZÁMOLÁSUNK

Egy hét leforgása alatt két iránymutató ítéletet hozott a hágai Nemzetközi Törvényszék, a boszniai háború két háborús bűnöse, Radovan Karadzic és Vojislav Seselj ellen. Pillanatig sem hittem, hogy ez a hágai fórum igazságos vagy tisztességes, de azt legrosszabb álmaimban sem gondoltam, hogy egy nemzetközinek és törvényszéknek csúfolt bagázs ennyire cinikus és elfogult legyen.

Karadzicot, a boszniai szerbek háborús elnökét terheli a felelősség többek közt Szarajevó ostromáért és a srebrenicai vérengzésért. Kapott is érte kemény negyven év börtönt, teljesen megérdemelten. Seselj csetnik vajda, magánhadserege, úgynevezett „szabadcsapatai” élén főként Horvátországban irtotta a horvát lakosságot, de időnként békésebb vidékekre is kiruccant halált osztani, így például a Vajdaságba is. Sírhantok, árvák és özvegyek, elnéptelenedett falvak tanúskodnak ámokfutásáról. S mindezekért a bűnökért, a hágai gittegylet verdiktje; felmentés. Minden alól, ártatlan a gyilkos. Az áldozatok és egész Horvátország szembeköpése ez a pofátlan döntés. Ők ámulnak és háborognak, én inkább meditálok.

Karadzic áldozatai muzulmánok voltak, Seseljé ellenben keresztények. Robert Schuman az új Európa atyja mondta; Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz. Emlékeznek, karácsonykor Brüsszelben nem volt szabad karácsonyfát állítani a város főterén, Olaszországban az osztálytermekből száműzték a feszületet, s több nyugat-európai ország óvodájában, iskolájában nem volt szabad karácsonyi dalokat énekelni? A XXI. század Európájában immár nem tanácsos lányoknak, asszonyoknak miniszoknyát, kivágott blúzt viselni, veszélyes az uszodában fürdőruhára vetkőzni, sőt egyes városok tömegközlekedési eszközein külön őrzött kocsikat kellett beállítani a nők és a tizenkét év alatti gyermekek védelme érdekében.

Próbálom felidézni, hol is terjesztették legintenzívebben a liberális gender filozófia eszement tanait? Úgy tetszik Németországban és Svédországban. És hol állomásozik ma a legtöbb bevándorló, és hol történik a legtöbb erőszakos cselekmény? Még ha a politika, meg a sajtó titkolja vagy kozmetikázza is, bizony ebben a két országban. Ott ugyanis már felnőtt egy generáció azon a halálosan fertőző elméleten, hogy nincs szükség a nemek megkülönböztetésére, nem kellenek nők, férfiak, elég, ha semlegesek a fogyasztó robotok. Tényleg, hol voltak szilveszterkor a kölni, és malmői férfiak? Vagy valóban már nincs más a gatyájukban csak a hitelkártyájuk? Kérdem Önöktől; láttak barátnőjükért, feleségükért, lányukért bátran kiálló német vagy svéd férfiakat? Mert én nem.

Tökéletesen egyetértek Pozsonyi Ádámmal, aki szerint; „A liberalizmus nem más, mint az élet felszámolása.” És már a felszámolóinkat is ismerjük, a tök hülye Schulz, az alkoholista Juncker, és a gátlástalan fehérnép Merkel személyében. Ez utóbbi máris alkudozik Erdogán pasával, a fejünkre. Higgyék el nekem, ők hárman biztosan tudják és értik a mostani hágai ítélet miértjét.

De ki ért meg minket? Vatikánban a pápa, és itthon Erdő Péter bíboros a felebaráti szeretetről, az önfeláldozó segítésről, a feltétel nélküli el- és befogadásról szónokol, szót sem ejtve a keresztény jelképek és hagyományok felszámolásáról, a keresztények megbélyegzéséről, megalázásáról, sőt tagadhatatlan üldözéséről. Legfeljebb majd imádkoznak értünk, ki tudja kiknek a megbízásából? Nincs már messze az idő, amikor „tudományosan” bebizonyítják, és megbocsáthatatlan bűnünkül róják fel, hogy eddigi hitünkkel ellentétben, mi keresztények feszítettük keresztre Jézust, amiért minden felelősség bennünket terhel. S a tudomány szent tehene előtt meghajolva, a gyáva tömeg szemét lesütve hallgat, és közben már Allahra gondol.

A visszaszámlálás megkezdődött!

Szentmiklósi István

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>