Fogyókúra vagy egészséges súlycsökkenés?

Egészség-szerda

Fogyókúra vagy egészséges súlycsökkenés?

 

A téli „lustálkodás” után, amikor előkerülnek a tavaszi, nyári ruhák, hogy kiszellőztessük, ha kell, frissítő mosással készítsük elő, riadtan vesszük észre, hogy bizony néhány kiló a téli időszakban „felszaladt”, s bizony a ruha zippzárját nem lehet felhúzni, a nadrág feszül, a fürdőruhát pedig már fel sem merjük próbálni. Ilyenkor jön a kétségbeesés és az esztelen koplalás, amelynek az úgynevezett jo-jó effektus lesz az eredménye: – a kínzások árán hirtelen leadott kilók duplája kerül vissza igen rövid idő alatt, ha abbahagyjuk a koplalást. Ezért kell nagyon körültekintően, az egyéniségünknek, szokásunknak megfelelő fogyásra felkészülni, hogy ne szenvedve küszködjünk, s az eredmény is tartós legyen.

Erről és a bőr télvíz utáni szárazságáról, az otthoni „kozmetikumok” hatásosságáról lesz szó a már hagyományos hó eleji szerdán, ezúttal március 2-án 18 órakor a szerkesztőségünkben. Minden egészségesen élni akaró vagy gyógyulni vágyó érdeklődőt szeretettel várunk.

R.M.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>