Fehérköpenyesek!
Kedves egészségügyi dolgozók, orvosok! Szakrális vezetőként nem tehetjük meg, hogy legalább egy alkalommal ne szólítsuk meg Önöket ebben a világtörténelmileg kiemelkedő, bár cseppet sem felemelő helyzetben.
Azért nevezzük világtörténelmileg, mert a történelem során még sohasem zajlott ilyen tömeges méretű és összehangolt támadás az emberek ellen. Voltak az életnek sötét fejezetei, voltak valódi nagy járványok és tömegeket pusztító betegségek. Azonban ezek közös jellemzője a természetes megjelenés és lefolyás volt.

PROGRAMOZOTT GYILKOSSÁGOK (1.)
Bináris fegyverek, „Die Nadel” („Csendes háborúk néma fegyverei”)
Beszélgetés Dr. Lee Merritt U.S.- haditengerészeti orvossal, kutatóval. (*)
Riporter; „Van valami aggodalma a védőoltás biztonságosságával kapcsolatosan, úgy értem, hogy ön ajánlaná-e a pácienseinek ezt, ha praktizál? Mit gondol erről?”

Magyar feltámadás
„Nem kéne a népet így félrevezetni”
Hetvenhat évvel ezelőtt éppen olyan farkasordító hideg köszöntött ránk, mint mostanában, amit a meteorológusok beígértek. Csakhogy itt, a Bükk és a Mátra ölelésében, a fűtött szobában azért még az időnként ijesztő széllökések ellenére is barátságos az élet. Nem úgy, mint a budai hegyekben, de elsősorban a Budai várban, ahol a második világháború legvéresebb ütközete zajlott. A kegyetlen öldöklésnél is kegyetlenebb azonban, hogy az eltelt évtizedek során a mindenkori hatalom mindenkor megtiltotta, hogy a parancsot teljesítő katonákra és a lemészárolt civilekre emlékezzünk. Ma is rendőri attak, büntetés és megbélyegzés jár azért, ha a nagyhatalmaknak koncként odadobott katonákért akár csak gyertyát is merészelünk gyújtani.

002 003
Orbán-kormány abortuszpolitikája = Gyurcsány-kormány abortuszpolitikájával
Sajnos hazugság az Alaptörvényünkben, hogy “a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.”

„A képzelet varázsa messze száll”

vilag

 
Petőfi „alföldi” gondolatai jutnak eszembe, amikor a mai időket elemzem. „Börtönéből szabadult sas lelkem” visszaidézi gyermekkorunk szép teleit, karácsonyait, a hó csatáktól, szánkázástól hangos téli szünetet, amelytől a mai gyerekeket meglopták, s ki tudja, nem lesz-e maradandó lelki sérülése a sok-sok kisdiáknak ez az esztelen világunk kapzsi rombolása.