merkeli

Elnéztem a pápalátogatás körüli felhajtást, azt a „keresztényi” képmutatást, ami övezte a rendezvényt. Na, nem a sok tízezer zarándokot, aki – talán – őszinte hittel, bűnbánattal vagy a jövőbe vetett reménnyel érkezett a fővárosunkba, hanem a sok ájtatoskodót, akik elsőbbnek érezték magukat az elsőknél, akik rég nem ismerik már, mi az az emberi alázat, feltétel nélküli kegyelem, emberbaráti szeretet. Azt a képmutatást, ahol mindegyikük tudja, hogy mi is zajlik a Vatikánban, de elhiszik vagy már meg is követelik, hogy Istenként tiszteljék őket azért az összehordott vagyonért, amelynek minden grammjához vér tapad. 40 milliárdos arany trón, óriási kincsek felhalmozása, gyermekrabszolgaság, pedofília és még súlyosabb bűnök lengik körül évszázadok óta Isten földi helytartójának székhelyét. Hol van már a keresztényi alázat? Az a kinyilatkoztatás, hogy Isten szent ege alatt is lehet Istenhez szólni, hogy nem kellenek bálványok és szobrok. Emlékszem, 2006-ban, amikor a rendőri könnygáztól alig láttunk, volt, aki téglával verte a Bazilika ajtaját, hogy a nőket és a gyermekeket engedjék be, de a kapuk nem nyíltak ki, csak a rácsok mögé lehetett behúzódni.

É B R E D É S...
(….) „Az egyetlen, mondjuk adatot, amely az Antikrisztus felől kétségtelen, senki nem érti. János Apokalipszise (a szó jelentése; „Felfedés”) azt mondja; Hatszázhatvanhat. Fejtse meg, aki tudja. És hozzáteszi; „Ime a bölcsesség - hódé hé sophia estin”(*) Fejtse meg, aki tudja. Mint oly sok tudás, kezünkben van, és nem tudunk vele mit kezdeni. „Hódé hé sophia estin” De valami most már, ma, az Apokalipszis ilyen előrehaladott év szakában, holtbizonyos. Az Antikrisztus nem személy!

Magyar feltámadás
„…egyformán szolgálni nem lehet”
Furta időket élünk. Az ember képtelen eligazodni a törvények rengetegében, amelyek elsősorban a bűnözőknek, a bűnök pártolóinak, az abból megélőknek nyújtanak menedéket. A kiskapuk már szélesebbre lettek tárva, mint a valamikori nagykapuk, amelyeken a kiváltságosok kényük-kedvük szerint ki-bejárhatnak.

Jaj Istenem, de szeretek halózni…
Immár hangyányi kétségem sincs a felől, hogy amíg az agysejt pusztító „show bizniszben” az ózdi műmájer a VV. Majka, a harsány kancigány Győzike és az aranytorkú Fásy Ádám vitte el a pálmát, addig a politika sötét világában a Jakab Putyi és a rezsi biztos Németh Szilárd teszi ugyanezt. Ezúttal egy nagyon vastag fába vágom a szekercémet, ugyanis az alábbiakban ez utóbbi csókával kívánok foglalkozni kicsinykét.

Meg lehet állítani a vírus terjedését, ha akarják
Jó üzlet vagy biológiai kísérlet is?
Alfa, béta, gamma, delta, most pedig már a dél-amerikai lambda következik a kubai, dél-afrikai, brazil és a jó tudja még hányfajta-görög-török-változata mellet. Mikor lesz vége? Nem veszi tudomásul senki, hogy a sok-sok keresztbe oltás okozza a fertőzéseket. Valaha a gyermekbénulást a Sabin-cseppekkel küzdött le. De a világon mindenütt ugyanazt a szérumot adták, a tragédiák abból adódtak, hogy időnként nem megfelelő volt a higany aránya és ezért nem hatott vagy még súlyosabb károkat okozott a szervezetben.