Magyar feltámadás
Az „oltakozásrul”…
Sok-sok szakvéleménynek mondott írást olvastam, amelyekben egytől-egyik arról írnak, hogy abban az esetben, ha egy járványnak mondott fertőzési hullámot regisztráltak – járvány alatt a lakosság legalább tíz százalékának a fertőzöttségét értik, jelen esetben Hazánkban ez egymillió lélekszámot érint – akkor életveszélyes a járvány elleni védőoltás beadása. Már csak azért is, mert a szervezetben lappangó kórokozót nem lehet azonnal kimutatni, tehát elképzelhető, hogy amikor oltásra jelentkezik valaki, előtte néhány órával még negatív volt a teszteredménye, ám, mire a vakcinát megkapja, már a szervezetében is felhalmozódott annyi vírus, amennyi legyengíti.

szkitaMagyar feltámadás
Hordjunk sárga csillagot?
Apokalipszis lovasai: A Jelenések könyvében szereplő négy szimbolikus lovas. Az Utolsó ítélet során, a negyedik pecsét feltörésekor jelennek meg (Jel 6,1–8). Az első a hódító, barbár népeket jelképezi, fehér lovon, íjjal a kezében. A második a háborút szimbolizálja; vörös lovon, hosszú karddal pusztít. A harmadik, mérleget tartó fekete lovas az éhínség, a negyedik fakó (sárga) lovon ülő általában csontvázként megjelenített alak pedig maga a halál.

„Ne hagyd, hogy felettünk uraljon idegen”
A magyar ember, ha bárhol jogait védi, igazságát képviseli, azonnal rásütik a jól bevált billogot: antiszemita, rasszista, vírusszkeptikus, oltásellenes, idegengyűlölő… a sornak vége-hossza nincs. Mindig kitalálnak valami újat, hogy ezzel is eltereljék a gyanútlan tömeg figyelmét, bár a lényeg ugyanaz. Valaha a különféle uralkodók, királyjelöltek oldalán ontotta egymás vérét a magyar, s bizony még az 1848-as szabadságharcunkban is szemben álltak tenfiaink, hogy vérüket és életüket áldozzák egyik vagy másik oldalon. Nincs ez másként ma sem.

 

korona„Sötét tél”
Címzetes érsek, az USA volt apostoli nuncius Carlo Maria Vigano Nyílt Levele, az USA Elnökének
Elnök Úr!
Engedje meg, hogy ebben az órában szólíthassam meg Önt, amikor az egész világon az Isten és az egész emberiség elleni globális összeesküvés fenyegeti. (*) Érsekként írok Önnek, mint az Apostolok utódja, mint az Amerikai Egyesült Államok volt apostoli nunciusa. (...)
Naponta tapasztaljuk azon erők egyre gyakoribb támadását, akik meg akarják semmisíteni a társadalom alapköveit. A természetes családot, az emberi élet iránti tiszteletet, a hazaszeretetet, az oktatást és a gazdaság szabadságát. Államfőket és vallási vezetőket látunk, amint a nyugati kultúrát és annak keresztény szellemiségének öngyilkosságát segítik előbb, csakúgy, mint a polgárok és a hívők alapvető jogait, mint olyan egészségügyeket, amelyek most nagyobbak, mint inkább az emberek, az arctalan zsarnokok megteremtése eszközzel rajzolódik ki.

FELHÍVÁS – MINDENKIHEZ!
A világ egyik vezető virológusa, aki erősen oltáspárti; riadót fúj! A korona elleni védőoltások egy globális mértékű, epikus katasztrófát válthatnak ki – állítja Geert Vanden Bossche, aki a fertőzéskutatás és oltóanyagfejlesztés területén dolgozott, a Novartis, a Glaxo SmithKline gyógyszeripari cégeknél. Továbbá a Gavi nevű szervezet és Bill és Melinda Alapítványnál. Saját maga fejlesztett oltóanyagokat és hangsúlyozza, hogy oltáspárti. Most mégis arra figyelmeztet, hogy a tömeges korona elleni oltások epikus méretű katasztrófához fognak vezetni. A szakértő ezért egy külön nyílt levelet intézett az Egészségügyi Világszervezethet.