FELHÍVÁS – MINDENKIHEZ!
A világ egyik vezető virológusa, aki erősen oltáspárti; riadót fúj! A korona elleni védőoltások egy globális mértékű, epikus katasztrófát válthatnak ki – állítja Geert Vanden Bossche, aki a fertőzéskutatás és oltóanyagfejlesztés területén dolgozott, a Novartis, a Glaxo SmithKline gyógyszeripari cégeknél. Továbbá a Gavi nevű szervezet és Bill és Melinda Alapítványnál. Saját maga fejlesztett oltóanyagokat és hangsúlyozza, hogy oltáspárti. Most mégis arra figyelmeztet, hogy a tömeges korona elleni oltások epikus méretű katasztrófához fognak vezetni. A szakértő ezért egy külön nyílt levelet intézett az Egészségügyi Világszervezethet.
Bossche aggódik a jelenlegi oltási intézkedések miatt, hogy a WHO-t egy sürgős felhívásban arra szólítja fel, hogy világszerte minden oltási kampányt azonnal állítsanak le. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a sokkal fertőzőbb vírus-variánsok csak felerősödnek, majd végül az emberek tömeges halálához vezethetnek!
A WHO-hoz intézett felhívásában a következőket írta:
„Minden más vagyok, mint oltás-ellenes. Tudósként normál esetben nem ilyen platformon jelentkezem, hogy állást foglaljak oltás-releváns tematikában. Elkötelezett virológusként és oltásügyi szakemberként csupán egy kivételt teszek, ha egészségügyi hivatalok megengedik, hogy oltóanyagok olyan formában kerüljenek beadásra, mint ami a lakosság egészségét veszélyezteti! És mindenekelőtt, amikor a tudományos felismeréseket ignorálják (nem veszik tudomásul). A jelenlegi igen kritikus helyzet arra késztet, hogy ezt a segélykiáltást tegyem közzé. A COVID-19 pandémiában példátlan az a mértékű emberi hozzájárulás, ami egy páratlan katasztrófába torkollhat, ezért a felszólításom nem lehet eléggé erélyes és hangos.
A nyílt levél hetekkel ezelőtt elment a WHO-hoz, válasz még nem érkezett.
Bossche hangsúlyozza, hogy nem az oltóanyagot kritizálja, hiszen az eddigi oltóanyagokat briliáns emberek fejlesztették. Azt hangsúlyozza, hogy a megfelelő oltóanyagot kell a megfelelő helyen alkalmazni. És nem egy pandémia kellős közepén kell az emberek millióit beoltani! Ez ahhoz fog vezetni, hogy a vírus még fertőzőbb lesz! Ezzel a vírus oltóanyaggal szembeni ellenálló képessége is még jobban felerősödik! Ezáltal a koronavírussal szembeni oltás a legnagyobb valószínűség szerint a vírus adaptív (többféle) immun-menekülését fogja felerősíteni. Mivel egyik oltóanyag sem fogja megakadályozni a vírus-variánsok terjedését, az oltóanyagok ezért sem nem képesek kiirtani a vírust, se nem képesek a fertőzést megakadályozni.
Az immun-menekülés azt jelenti, hogy egy mutált vírus a szervezet veleszületett immunitását kicselezi. A mutált vírussal szemben akkor már a korona-oltás sem segít!
És mivel egyre több embert oltanak be korona ellen, így ezek a variánsok egyre gyakrabban jelennek meg és lesznek fertőzőbbek. És ezzel válik az egy ideig igen ártalmatlan vírus egy kontrollálatlan szörnyeteggé!
A levelet a WHO-ban Dr. Philip McMillannak küldte el, aki ez ideig még nem reagált semmit a leírtakra, amelyben egyebek között kifejti: Profilaktikus (betegségmegelőző) oltóanyagokat soha nem lenne szabad olyan populációnak beadni, amely már egy nagy fertőzés-nyomásnak van kitéve. Ez alapvető tudás a vakcinológiában, amit a képzés első évében tanítanak. Ám a tömeges oltásokkal világszerte épp ezt praktizálják most. Éppen ezért figyelmeztet arra, hogy ezért igen magas árat fogunk fizetni, és elsősorban a gyermekeimre, a fiatal generációra gondolok!
Teljes képtelenség, amit most teszünk. Nem értjük a pandémiát! Éles kritikát gyakorol a lezárásokkal szemben is, felvetve, hogy elsősorban a fiatalokat, akik nem tartoznak a rizikócsoportba és jó immunrendszerrel rendelkeznek, nekik megtiltják a kapcsolatokat más emberekkel, ami teljesen érthetetlen. Ezért utasítottam el a legelején, hogy iskolákat, egyetemeket bezárjanak – mondja. És azt, hogy a fiataloknak ne tudjanak egymás között kapcsolatot tartani! Ténylegesen az államilag elrendelt lezárások, a maszkviselés következtében már olyan sok variáns jött létre, melyek egy potenciális immun-menekülésre utalnak.
A biológus hangsúlyozta: Ezek most, mivel a kínai kórokozóval szemben gőzerővel folyik az oltás, már csak felerősödni fognak. Ezt pedig a tudomány is alátámasztja. Különösen arra figyelmeztet a tudós, hogy a világjárvány ideje alatti oltás az immunrendszert is megsemmisíti! Az aggodalomnál is több, amit érez ezen virális kitörések következménye miatt. Az emberiség az oltóanyagok által a veleszületett immunitás súlyos károsodását fogja elszenvedni! Ez a károsodás azonban nemcsak a beoltottakra fog majd korlátozódni! Az oltottak mutált vírusokat fognak a beoltatlanoknak továbbítani. Ezzel pedig egy globális egészségügyi krízist kiváltani. Ez sokkal katasztrofálisabb lefolyású lesz, mint amilyen a pandémia természetes lefolyása esetén lett volna. Amennyiben a kórokozók mutációk által vagy specifikus mechanizmusok segítségével az immunrendszeri felismerést meg tudják kerülni, azt immun-eváziónak hívják. A szelektív immun-evázió pedig további magasan fertőzött törzsek létrejöttének kedvez. Mivel a tömeges oltás egyre inkább tünet nélküli terjesztőkké teszi a beoltottakat. Utóbbiak pedig magasabban fertőző vírusokat adnak át a nem védett vagy még nem fertőződött személyeknek. Ez pedig éppen ellenkezője annak, amit az oltóanyagoknak tenniük kellene.
Még annak a lehetősége is fennáll, hogy a velünk született immunitás teljesen elvész. A velünk született immunitás a szervezet természetes képességére vonatkozik, kórokozók gazdag és aspecifikus variánsainak felismerésére és leküzdése tekintetében.
A tudós hangsúlyozza: elegendő mennyiségű tudományos bizonyíték került az asztalra. Sajnos, akik a hatalmat gyakorolják, nem nyúlnak hozzájuk. Mennyi ideig lehetséges egy problémát ignorálni, ha már jelenleg is bizonyítékok vannak arra, hogy a virális immunmenekülés idő közben az emberiséget veszélyezteti? Nem mondhatjuk azt, hogy nem tudtuk, vagy nem figyelmeztettek volna minket, hogy a tömeges oltás a virális immun-menekülést, ezzel a fertőzést és a morbiditást felerősíti, ezt azon országokon belül fogják elsősorban látni, ahol néhány héten belül oltanak be milliókat. (Például Magyarország!) Miközben ezen országok a csökkenő fertőzésszámoknak örülnek majd, addig kétségtelenül növekvő COVID19 esetszámokkal lesz dolguk az elkövetkezendő időben. Figyelmeztetett, hogy az erős visszaesés után, amit most látunk, egy rövid életű lapulás következhet be. De ezt követően elkerülhetetlen a súlyos betegséggel járó esetszámok növekedése.
Ezekről a dolgokról őszintén beszélni kéne, mert végeredményben minden emberről szó van. Hangsúlyozta: Nem tenném, ha nem lennék 200%-ban meggyőződve az elmondottakban. És nem rólam van szó. Az emberiségről van szó! Az emberek nem értik meg, hogy mi zajlik. És kötelességünk ezt megmagyarázni! A gyermekeidről van szó! A családodról van szó! És mindenkiről szó van! Én mindent kockáztatok, mert elvégeztem a házi feladatomat! És ez erkölcsi kötelezettség!
A WHO hallgat, a döntéshozók hallgatnak! Ezért aki olvassa ezt a felhívást, terjessze ismerősei körében. Aki tudja, juttassa el a döntéshozóknak és követeljék meg az azonnali lépéseket. Vegyék fel a kapcsolatot a WHO-val, követeljék meg a hivatalos állásfoglalást és amíg nincs egyértelmű – tudományosan alátámasztott – döntés, állítsák le az oltakozást. Figyeljenek fel arra, hogy minél több embertársunkat oltanak be, annál nagyobb a fertőzések és sajnos a halálesetek száma! Ez nem lehet véletlen! És a kutatóorvos elmondása szerint mindez még csak a jéghegy csúcsa, ha azonnal nem állítják le a jelenlegi rossz döntéseket!
Interneten a kutató orvos nevét beírva a teljes interjú fellelhető!!!
 
"LEGFRISEBB HÍR: A Public Health England (PHE) vizsgálatot indított a Fülöp-szigetekről származó új SARS-CoV-2-változat miatt, miután két esetet fedeztek fel az Egyesült Királyságban. Aggodalmak merültek fel azzal kapcsolatban, hogy az oltások talán nem olyan hatékonyak az új változat ellen. - KEZDŐDIK? VAGY FOLYTATÓDIK? A népnek ki kell követelnie az azonnali leállítást és az újabb tudományos eredményekig senkit se oltsanak, mert az igen magas halálozási arány is ezt a tudományos eredményt támasztja alá. Amikor már a kismamákat, a születendő gyermekeket sem kímélik, mi lesz ennek a vége?"