Magyar feltámadás
Az „oltakozásrul”…
Sok-sok szakvéleménynek mondott írást olvastam, amelyekben egytől-egyik arról írnak, hogy abban az esetben, ha egy járványnak mondott fertőzési hullámot regisztráltak – járvány alatt a lakosság legalább tíz százalékának a fertőzöttségét értik, jelen esetben Hazánkban ez egymillió lélekszámot érint – akkor életveszélyes a járvány elleni védőoltás beadása. Már csak azért is, mert a szervezetben lappangó kórokozót nem lehet azonnal kimutatni, tehát elképzelhető, hogy amikor oltásra jelentkezik valaki, előtte néhány órával még negatív volt a teszteredménye, ám, mire a vakcinát megkapja, már a szervezetében is felhalmozódott annyi vírus, amennyi legyengíti. Az erre ráoltott „gyengített” kórokozó viszont elsősorban a szervezetet és nem a fertőző vírusokat gyengíti, így jelentősen lassítja/csökkenti a védekezést. Ha erre még a pánikhatás is beindul, akkor szinte bizonyos, hogy menthetetlen az érintett személy, aki lehet, hogy a vakcina nélkül leküzdötte volna a kórságot. Nem vagyok orvos, az egészségügyi „szakismereteim” is csak az élettapasztalat során alakultak ki, de az tény, hogy több évtizede mindenféle gyógyszer nélkül élek. Voltam beteg, szerintem az úgynevezett kovidon is átestem, amikor még azt sem tudtam, hogy járvány van. A tüneteim ugyanis teljesen megegyeztek a leírtakkal. Három napig csak ülve tudtam létezni, igen magas láz – nem mértem, nincs lázmérőm, de a tűzforró testem jelezte – szaglásom, ízlelésem elveszítettem, mozdulni nem tudtam a szinte elviselhetetlen ízületi fájdalmak miatt. Ittam a gyógyteákat és a negyedik napra a légszomjam is elmúlt, már egy kicsit tudtam mozogni is, és fokozatosan erősödtem. Tíz nap múlva szinte kutya bajom sem volt, kivéve a szaglásomat, amely majd egy hónap után billent vissza a megszokott kerékvágásba.
Elképzeltem, hogy ha ez a kórság a járvány „tombolásakor” tör rám és a családom nem hozzám hasonlóan gondolkodik, akkor már rég a lélegeztető gép jóvoltából egy urnában pihennék, elhamvasztva, a föld alatt, mert ugye, most a járványveszélyre hivatkozva csak hamvasztani lehet a szerencsétlen elhunytat.
Nem hinném, hogy az egészségügyben jártas tudorok, nevezzük orvosnak, professzornak, nem tudnák ugyanezt és nem tapasztalták volna. Nem veszik észre, hogy a beoltottak sokkal esendőbbek, mint az egészséges szervezetűek? A „maradj otthon” felhívás éppen nekik szólna, hiszen a vakcinával – nem védőoltás! – éppen, hogy legyengítik, kiszolgáltatottabbakká, esendőbbekké teszik őket. Hivatalosan is elismert, hogy két-három hétig tart ez a „gyengített” folyamat, de arról nem szólnak, hogy ez idő alatt a beléjük szúrt fertőző kórságot maguk is terjeszthetik, tehát az addig egészséges honfitársainkat is teleszórhatják a nem kívánt áldással.
És akkor még arról nem is szóltunk, hogy amennyiben különféle vakcinák „találkoznak”, miféle bonyodalmakat válthatnak ki a szervezetben. Többen kritizáltak, amiért azt mertem írni, hogy a százhalombattai család tragédiáját is ez okozhatta, hiszen mindenki megkapta az oltóanyagot és a legyengített szervezetük összezárva egymással hatványozottan felerősítette a kovid kórságot. Különösen, ha nem egyforma oltást kaptak, akkor méginkább igaz ez.
Tehát, akkor, amikor a politika arról szól, hogy az oltakozottak bemehetnek a zárt helyekre is, akár halálra is ítélik őket, hiszen csak azután mehetnének be, ha már a második oltást is megkapták és ettől számítva három hét eltelt. Nem véletlen, hogy a minap Horvátországban is bejelentették, hogy őket nem érdekli az „oltakozó” kártya, az oltás beadásának dátumától számított három héten belül senkit sem engednek be. Ők legalább már nyíltan bevallják, amiről nálunk még hazudoznak.
A médián keresztüli folyamatos rémisztgetés pedig az emberiség elleni mocskosság, óriási bűn, amit velünk tesznek. Hiszen a számadatokat sulykolva arról nem szólnak, hogy ez a 30 ezerhez közelítő halálozási adat bizony 16 hónapot jelent, amely már nem is annyira borzalmas tragédia, annak ellenére, hogy minden idő előtt elhunyt embertársunk elvesztése szomorú tény. A kormány által hangoztatott aljasságok: pillanatokon belül bárki lélegeztető gépre kerülhet, és a többi olyan bűn, amiért egy demokratikus államban felelnie kellene az elkövetőknek.
Aki visszatekint a világjárványok időszakára, a számadatokból és a hivatalos közleményekből is megtudhatja, hogy mit nevezünk világjárványnak és mit egy országon belüli járványhelyzetnek. Sem Hazánkban, sem pedig bárhol a világon nincs világjárvány, még csak kiugró járványveszély sem. Nem vagyok sem vírustagadó, sem oltakozás ellenes, de amikor nincs olyan vész, amely ezt indokolná, hadd döntse el az egyén, hogy beoltatja-e magát vagy sem. Ahogyan tették ezt az évenkénti influenza járvány előtti megelőző oltás igénylésekor. Milyen érdekes, hogy az influenza járvány várható beindulása előtt hónapokkal lehetett igényelni a védőoltást, amely valóban védőoltás, szemben a mostani vakcinával!
Milyen alávaló gyávaság és az orvosi esküvel szembemenetelő az a fajta gyakorlat, amely elveti a sikeres gyógyításokról szóló gyógymódot. Egyebek között a nagyváradi doktornő, Flavia gyakorlatát, akinek bizonyítottan minden betege az otthonában meggyógyult, nem kellett sem lélegeztető gép, sem rengeteg antibiotikum, amelyek önmagában is gyengítik a beteg szervezetet. Az ő módszerét miért kellett elvetni? És miért, hogy nem figyeltek fel arra a kórházra, ahol elvetették a lélegeztető gépek alkalmazását és érdekes módon, ott is mindenki meggyógyult. Az a gond a lélegeztető gépekkel, hogy minden egyes beteg mellett a nap 24 órájában ott kellene állnia a kezelőjének is, hogy regisztrálja a beteg légzését, oxigén igényét, hiszen ez koronként és a szervezet egészsége szempontjából, a tüdő kapacitásának arányától függ! Értelemszerűen egy huszonéves sportoló tüdőtérfogata lényegesen nagyobb, mint egy nyolcvan éves, keveset mozgó betegé!
Apropó, lélegeztető gépek! Szijjártó doktor úr – bár nem egészségügyi végzettségű – 300 milliárd forintért vásárolt 16 ezer darab lélegeztető gépet. Hol van ez a sok műszer? Miért porosodik egy pincében? És ha már felvásárolta, fél év nem volt elegendő, hogy azonnal hozzákezdjenek a kezelőik képzésével?
Óriási számadatokat lehet olvasni arról is, hogy a különféle gyártócégek micsoda mesés vagyont halmoztak fel az emberek lebetegedéséből/lebetegítéséből. Beindultak a különféle szerek, eszközök és úgymond védőfelszerelések gyártásának akciói, már egész hegyeket kínálnak maszkokból, védőkesztyűkből, injekciós tűkből és fecskendőkből, védőruházatokból és kísérlet éri kísérletet a gyógyszerek, oltóanyagok terén. Csak egyről nem készült semmilyen pontos tájékoztató sem, pedig a reklámokra elköltött százmilliárdból erre is futotta volna: Miért nem tájékoztatják a lakosságot arról, hogy nem kell rettegni, hogy a kormány mindent megtesz a félelemben tartásuk elkerülése végett. Hogy százmilliárdért mindenkinek személyre szabottan biztosítanak akár ingyenes vagy „csökkentett” árú vitaminokat, hogy a kézmosáshoz ne kényszerítsenek senkit fertőtlenítő szer használatára, mert az a kéz felhámrétegét roncsolja így sokkal könnyebben bejutnak mindenféle kórokozók a testünkbe. Hogy a maszk viselése csak valóban zárt helyen legyen használatos és a szabadba kilépve azonnal vegyünk friss levegőt. Lehetőleg mindenki naponta többször is végezzen légző gyakorlatot, amely csupán néhány perc, de ez is életet menthet. Hogy az emberi kapcsolatokat ne korlátozzák, mert a szeretethiányosság még a növényeken is kimutathatóan rossz irányú elváltozást okozhat, hát még az embereknél! Amikor a nyájimmunitásról papolnak a fő birkák, akkor éppen ennek az ellenkezőjét cselekszik, hiszen mindenkit elzárnak. Ha betartják az intelmeket, többször mosnak hideg vízben! – a hideg víz bezárja a pórusokat és nem engedi bejutni a kórokozót – majd utána lehet szappanos meleg víz is, ha kerülik a mérgező, szervezetet gyengítő élelmiszereket – génmanipulált, hormonokkal növelt húskészítményeket, idegenből behozott zöldségféléket, gyümölcsöket, ha megtanulják egészségesen kezelni a stresszhelyzetet és azért kerülik a népes összejárásokat, a kovidnak minimális az esélye a támadásra. Az idősotthonokban nem világjárvány idején is bizony a lélekszámhoz viszonyítva minden évben 10-30 százalékuk az idős bentlakóknak örök nyugalomra szenderül. Ha ezt még megfejelik a bezárkózással, a külvilággal való kapcsolattartás elvágásával, a szeretteikért történő aggódással, nem véletlen, hogy ez az arány óriásira megugrik.
Hadd ismételjem meg egy Amerikában folytatott kísérletet, amelyet éppen a kovid-járvány miatt hajtottak végre. Egy halálraítélt bűnözőt felkértek egy kísérletre, amelyben megállapodtak, hogy nem fog fájdalmat érezni és legalább ezzel jóvá teheti az elkövetett bűneit itt a földön, mert az emberiség megmentéséért teszi. Nos, a lényeg. Lekötözték a villamosszékbe, de nem kapcsolták rá az áramot, hanem az ereit vágták fel, hogy mérjék, mennyi idő alatt folyik el a vére. Mindkét csuklóját kis vágást ejtettek és a kezei alá helyeztek egy edényt, amelybe kezdetekkor sűrű csöpögés, majd egyre lassuló cseppek folyása hallatszott. Mikor már csak másodpercenként egy-egy csöpp érkezett az edénybe, az elítélt szívrohamban meghalt. A kísérletben résztvevők pedig döbbenten álltak, ugyanis az elítélt ereit csak megkarcolták, de nem vágták fel, a csöpögést az irányított vízcseppek okozták! Nos, ezért is aljasság, amit az úgynevezett kormányinformátorok tesznek, hiszen pontosan erre játszanak rá, amit ez a kísérlet is bizonyított.
Amikor influenza járvány volt, akkor miért nem mondták be, hogy hetente 3 ezernél is többen veszítették életüket a vírusok okozta legyengülésben? Pedig bárki megtekintheti az évenként megjelentetett statisztikai adatokat. Még így is, hogy hazug számokat közöltek, hiszen senkit nem boncoltak és akit az autó ütött el, az is a kovid áldozata lett, még így is alacsonyabbak voltak a számok, mint a néhány éve lezajlott H1N1 járványnak, amely valóban járvány volt.
A vakcinagyártók és hullarablók mostanra ébredtek rá arra, hogy még mindig kevesebb gyógyszer és oltóanyag fogy, mint amit gyártani képesek, ezért találták ki ezt az egészet. Ezért riogatnak mindenütt álhírekkel. Indiában mi történt? Honnan tudjuk? Ellátunk oda? És Indiában máskor is voltak különféle közösségekben súlyos betegségek, hiszen az ottani szegénység és nem európai higiéniai szokásos minden esztendőben szedik az áldozataikat. Hogy a világ gazdasági átrendeződése zajlik és el akarják kerülni a száz évvel ezelőtti nagy gazdasági világválságot, nos ezért ez a borzalmasnak mondott „világjárvány”, a maradj otthon, a munkahelyek bezárása, amelyeket egyébként is bezártak volna, mert valóban átrendeződött a gazdasági élet. Csakhogy ez a lélekromboló aljasság, amit kieszeltek, bizony túllőtt minden józan emberi minőségen. Remélhetőleg elkövetői, a kovid hullarablói a nagy Ítélőszék előtt megkapják megérdemelt „jutalmukat”. Hiszen gyűjtögethetik a milliárdjaikat, ott van Demján Sándor és jó néhány társának esete: a másvilágra bizony üres zsebbel, pőrén mentek és ma már szinte a kutya sem emlékszik rájuk, legfeljebb azok, akiket kifosztottak, de az ő emlékeik sem a szeretetről szólnak!
Hogy mi volna a teendőnk? A leírtak alapján mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. De ne feledjék, hogy az oltóanyagokról szóló borzalmas híreknek is van alapjuk. Lehet, hogy a beoltott semmit nem tapasztal, na de, miután a DNS-be is beépülnek ezek a szerek, ki tudja, hogy az utódok hogyan szenvedik meg ezt? Érthetetlen, hogy amikor a munkáltató akarja kötelezővé tenni az oltakozást, miért nincs annyi bátorságuk az érintetteknek, hogy akkor nem mennek be. Higgyék el, ha akár csak tíz százaléka a munkavállalóknak ilyen gerinces lenne, a munkáltató is visszakozna. Magam többször kísérleteztem már. A metrószerelvénybe maszk nélkül beszállva sokan rosszalló tekinteteket lövelltek felém. Rájuk szóltam, hogy ha mindenki levenné a maszkot, mi történne? Egy perc alatt az egész vagonrész kiürült, mindenki átment a másikba, ott nyomorogtak a következő megállóig, mint a leprások.
De volt jó példa is. A buszra felszállva ugyanezt megtettem és ott mindenki mosolyogva mutatta, hogy már rég az orr, volt, aki a száj alá tolta a rongyot és úgy utaztunk tovább. Máskor is találkoztam velük és egyikük sem panaszkodott, hogy megfertőződött volna.
A kínai orvoslás szerint az orvost akkor jutalmazták busásan, ha a körzetében egyetlen beteg sem tartózkodott. Most is ezt kellene tenni, de most azokat kellene jutalmazni, akik nem kérnek a méregdrága oltakozó anyagból és egészségesek maradnak, hiszen a védekező eszközöket is cinikus módon úgy állítják be, mintha az „ingyenes” volna, holott a mi adóforintjainkból fizetik érte a tetemes milliárdokat, persze, jócskán lefölözve a hasznot, amelyek magánzsebekbe vándorolnak a vállalkozásaik révén.
Nem véletlen, hogy sokan követelik már, hogy a kovid-járvány bizonyítható gazdagodására vessenek ki járványadót, hogy legalább töredéke visszakerüljön az államkasszába, amit tőlünk elloptak.
Rozgics Mária