AZ OLTÁSFEGYVER
Vigyázat! Oltás!
„Fréderic Chaumont vagyok, és itt a teljes igazság a Covid-19-ről. (videó átirat formájában.)
Jó napot kívánok mindenkinek! Íme, az igazság az oltásról, amit az Új Világrend mindnyájunkra rá akar erőltetni. Mielőtt folytatnánk, egy figyelmeztetés szükségesnek tűnik ezzel a videóval kapcsolatban. Mindaz, ami ebben a videóban majd elhangzik, pontosan dokumentált kutatás eredményén alapszik. Dr. Jean-Bernard Fourtillan professzor és Dr. Christian Tal Schaller munkájának köszönhetően. Mindaz, tehát amit itt hallani fognak, teljes mértékben ellenőrizhető az e videó alatt található internetes hivatkozások (linkek) révén. (https;/www. verite-covid 19. fr.)
Az emberiség elleni tökéletes merénylet!(*)
Először is lássuk a szabadalmat; WO 2020/ 060606 A1, melynek a kérelmezője nem más, mint a Microsoft, melynek alapítója többek között Bill Gates. Ez az okmány 2020.03.26-án kelt. Ez a szabadalom kiterjed nagyon sok országra, úgyszólván az egész világra. (Megjegyzés; Magyarországra is!) Nézzük most ezt az ábrát közelebbről. „Az emberi test adatait felhasználó digitális, (vagy virtuális) pénzrendszer”... Miről is van szó? A kisember ott lent a baloldalon, az ön... Vagy én, vagy valaki más. A keretben látható érzékelők, azok az úgynevezett nano-elemek, melyek hozzá lesznek adva az oltóanyaghoz. (átmérőjük, az egy méternek egymilliárd részével mérhető, ami megegyezik nagyjából a vírus átlagos méretével.) Ez olyan, mint az a chip, amit a kutyájuk vagy a macskájuk bőre alá tesznek. A különbség az, hogy itt egy adag oltásban találunk majd ezekből ezreket, vagy milliókat is! Miután ez az, oltóanyag be lett fecskendezve, életük végéig viselik őket a testükben, sőt még a haláluk után sem lehetséges tőle megszabadulni! Egy életre meg lesznek jelölve! Mi az az „user device” négyszög az ábrán? Az, az ön mobil telefonja. Ez fog majd kommunikálni az ereiben keringő nano-elemekkel. Természetesen, mobil telefonja az internetre van kötve. És vajon majd miáltal? Az új 5G hálózaton keresztül, hát persze, ezért kerül kiépítésre. Ettől a pillanattól kezdve az ön személye, tartózkodási helye, állandóan beazonosítható a hatóságok számára, éjjel és nappal! Bedobná a mobiltelefonját egy folyóba? Felrobbantaná egy mikrohullámú sütőben? (az veszélyes...) De, vigyázat! Ha találkozik valakivel, akinél van egy mobiltelefon, akkor ön újra be lesz azonosítva! Igen, az összes önt körülvevő mobiltelefon, beazonosítja majd önt! Hogy elkerülje az állandó megfigyelést, egy óceán vagy egy sivatag közepére kellene mennie, vagy egy erdő sűrűjébe. Feltételezve, hogy nem találkozik olyan emberrel, akinek van mobiltelefonja. És ha mindenki eldobja az „okos” (besúgó) telefonját? Hát igen, de nem szabad elfelejteni, hogy 5G érzékelők lehetnek a villany vagy a gázórákban is, de lehetnek a városi infrastruktúra különböző elemeiben is. Így a buszmegállókban, közlekedési lámpákban vagy bárhol, stb. Így, ha el szeretné kerülni az állandó megfigyelést, más bolygót kellene választania!
A perverz oltási fegyver(*)
Most pedig egyszerűsítsük egy kicsit ezt az ábrát; az oltóanyag és az ebben lévő nano-elemek, keverednek az injekcióban, és együtt lesznek befecskendezve az ön testébe. Ettől a pillanattól kezdve, „okos” telefonja rögtön érzékeli az ön jelenlétét. És az 5G csodálatos tulajdonsága révén, az ön tartózkodási helyét már rögtön ismerik is a hatóságok. (Vagy bárki, aki hozzáférhet a rendszerhez.) Most nézzük, mi is van ebben az oltóanyagban. Összegezzük röviden, hogy milyen szörnyűségeket akarnak a testünkbe befecskendezni; Először; négy darab HIV-vírus elemet, amely a beoltott emberekben AIDS-tüneteket okoz majd, ellenálló képességüket tönkretéve. Másodszor; a malária élősködő válogatott DNA (genetikai) elemeit, amelyek malária betegséget okoznak a beoltott emberekben! Harmadszor; további 157(!) hozzáadott genetikailag módosított DNA elemet, vagy proteint, amelyek szabadalmai itt találhatók; PATENT US 8.243.718 B2 Ezek jelenlétének magyarázata, jelenleg ismeretlen(!) Negyedszer; Nano-elemek, melyek révén a beoltott emberek örök függőségben lesznek az 5G hálózaton keresztül... A ChAdOx1 nCov-19 oltás, amit önökbe akarnak fecskendezni a következőket tartalmazza; Először; ChAdOx1 nCov-19 vírus, és hordozója a ChAdOx1 adeno vírus, mint vektor vírus. Másodszor; Microsoft által szabadalmaztatott nano-elemek (lásd Microsoft Patent PCT./ US 2019/ 038084) melyek lehetővé teszik az ön nyomon követését az 5G révén. Harmadszor; Fertőtlenítő anyagok, konzerváló anyagok és antibiotikumok.
A Covid-19 nevű coronavírus egy mesterséges vírus! (*)
A francia Institut Pasteur állította elő a Sars-Cov nevű természetazonos coronavírust továbbfejlesztve. (Maga a Coronavírus gyűjtőnév alatt egy már régóta létező influenza vírus-család értendő!) (*) Covid-19 lett a neve egy több évtizedre visszanyúló genetikai manipuláció(!) eredményének, mely egy természetes coronavírus fajtán alapszik. (SarsCoV) amely a súlyos akut légzés elégtelenségi szindrómáért (Sars) felelős! Ezt a vírusfajtát Vietnamban gyűjtötték betegektől, az Institut Pasteur kutatói(*) és a 031589 szám alatt került be a Hanoi Francia Kórház rendszerébe még 2003 előtt. Nézzük magát a folyamatot; Első Fázis; az első Sars-Cov1, 2003-ban letett európai szabadalom alapján lett gyártva, a Vietnamban gyűjtött vírus alapján. Második Fázis; Sars-CoV2; a Sars-CoV1 folytatásaként, 2011-ben lett szabadalmaztatva; PATENT US. 8.243.718B2 Harmadik Fázis; Covid-19 a Sars-CoV2-re vezethető vissza. Ekkor lett hozzáadva a négy HIVrész, az AIDS mint máig feltételezett retro-vírusából (vagyis egy mesterségesen előállított modelljéből), mivel a valóságban még sohasem tudtak rámutatni. Az AIDS egyébként egy másik teljesen hasonló ügy... A Covid-19 „atyja” nem más, mint Dr. Fréderic Tangy, a Pasteur Institute oltáskutató innovációs osztályának az igazgatója.(*) Tehát a Covid-19 Franciaországban lett előállítva, a Pasteur Institute francia kutatói által, a természetes SarsCoV nevű coronavírusból kiindulva. Majd a vírust a kínai Wuhan P4-es (vagy más értelmezésben BL-4-es) vagyis a legszigorúbb biztonsági rendszerrel felszerelt laboratóriumába került. (Melyet,- érdekes módon,- szintén francia kutatók és hivatalos személyek avattak fel 2017.ben) Ott a vírust a Pasteur Instute francia személyzete szándékosan(!) a szabadba engedte! Ezt, természetes módon titkolva a kínai kutatók előtt, ugyanúgy, mint a kínai hatóságok elöl. Amikor Kína azt mondja, hogy a „Covid-19 nem kínai vírus” csak a színtiszta igazságot mondja! Az oltóanyag befecskendezése után, nem jelentkezik majd rögtön tünet! Ez nagyon fontos! Majd csak később fognak belehalni vagy a maláriába, vagy az AIDS-be, vagy bármilyen más betegségbe, amely ellen az immunrendszerük már soha többé nem fog tudni védekezni!(*) Végül is, az ellenálló képességünk ilyen erőszakos felszámolása után, nem fog tudni ellenállni a betegségeknek!(*)
Ez az emberiség elleni tökéletes merénylet!(*)
Most már jobban érthető, hogy mennyire perverz ez az oltási fegyver!(*) Ha valaki azt gondolná, hogy ezek az információk hamis hírek lennének, az ezeket bizonyító dokumentumokat a videó alatt is megtalálhatják, de ugyanúgy letölthetők saját internetes forrásokról is, melyek az internet oldalunkon találhatók meg, vagy itt elöl a szövegrészben! Így lesz vége most ennek a videónak. Kérem, hogy töltsék le a dokumentumokat, és adják tovább ezeket az információkat a lehető legszélesebb körben! Köszönjük a figyelmüket, jó szerencsét kívánunk mindenkinek!”(*)
UTÓIRAT(*)
A Covid-19 oltás propagandistái; Bill Gates (zsidó, 65.) és a vele szövetséges kiszolgálói; Emmanuel Macron (Fr. Közt Elnök, zsidó,43.), Jacques Attali (elnöki főtanácsadó, zsidó, 77.), Agnes Buzyn (Fr.Eü.Min.zsidó,58.), Yves Lévy (Fr. Eü. vez.ig. zsidó, 63.), Oliver Veran (Fr. Eü. Min.zsidó, 41.), Jerome Salomon (köztisztviselő, orvos, zsidó, 52.), Dominique Martin (prof.zsidó) Tedros Adhanon Gebrejeszusz (WHO főig. falassa-fekete,-zsidó, 56.), Anthoni Fauci (WHO főtanácsadó, zsidó, 80.), Fréderic Tangy (Pasteur Int. zsidó, 73.) Adriaan V.S. Hill (ox.prof. zsidó, 62.)... nyilván ez is mind csak a véletlen műve?! Csak nem megint a lopakodó zsidó terror?(*)
Egy bejegyzésre lettem figyelmes a youtube-csatornán lévő egyik videó alatt, írója; „Century Deceptive”, amely felkeltette az érdeklődésemet. A „century” jelentése „évszázad” vagy egy katonai „század”, illetve a „deceptive” ami egyértelműen „megtévesztést”jelent. Tehát az „Évszázad Megtévesztése” vagy egy fedett műveletet, a „Megtévesztő Század” tevékenységét. Nagyon titokzatos... Többször is elolvastam és teljesen egyetértettem vele, a lényeg van benne, amit én is így érzek. Tiszteletem és elismerésem ezekért a sorokért!
Bajtárs, légy üdvözölve; Erőt s Erényt! Tisztelt Honfitársaim!(*) „...Halljátok meg az igazságok, igazságát... Hatalmat adtunk a Gonosznak (O.V.) és rabszolgáinak, kik az ő nevében cselekednek. Csak az igazság menthet meg minket, de ha a szívünkbe nem talál utat, akkor ott megtelepszik a félelem. Ezért az országért a múltban sok igaz ember az életét áldozta, és az Ő szenvedésük által mi most itt lehetünk. De, mi most eláruljuk őseinket, eláruljuk örökségünket, és gyermekeink jövőjét. Letértünk az igaz útról. Elfelejtettük, hogy a gonosznak nincs igazi hatalma, csak annyi, amit mi magunk adunk neki. Ahol nincs szabadság, ott nem lehet igazság, csak félelem, szenvedés és halál. Kioltják bennünk a reményeink lángját. (Szó szerint; most „oltják ki” reményünk lángját!)(*)
A félelem kulcsával zárták tudatunk börtönét, sötétségbe száműztek minket, és mi ezt vakon tűrjük. De, nincs szükségünk szemekre, hogy lássuk az igazságot!(*) Láncoljátok hozzá magatokat a szabadságotok vágyához, s akkor felemelkedhetünk a gonoszság rabságából! Mert csak attól az embertől lehet elvenni a szabadságát, aki önként adja át! Az új millennium koporsójába egy álnok jövőt temettek... A tudatlanság bölcsőjében ringatnak minket, de így az élet egy kietlen pusztasággá lesz, ahol lelkünk az ég... Egy rettegéssel teli élet, ahol az igazság puszta gondolata is kristályszilánk az agyunkban. Tagadjuk meg magunktól a félelmet, mert mi nem egy haldokló gyertya lángja vagyunk a sötétben..., hanem lehetőségei vagyunk az igazságnak, amit a halál sem téphet szét! Ez minden ember útja... Ezt a döntést mindenkinek meg kell hoznia. Érezd, hogy a lelkedet fújja a szél! Nézz a szíved mélyébe és némán tedd fel az elkerülhetetlen kérdést; „vajon volt-e valaha is a sorsod a saját kezedben, vagy csak el vagy temetve az élet sírjában?” Kérek mindenkit, hogy osszátok meg ezeket a gondolatokat, akivel csak lehet, mert ez az egyetlen útja annak, hogy megmentsd önmagadat!” (T21303791A)(*)
Emlékezzünk a Cionista Jegyzőkönyvek fenyegetésére...”Hatalomra jutásunk esetén kitöröljük a „szabadság” szót az emberiség tudatából!” Pontosan ez történik... (*)
Kapcsolódva napjaink eseményeihez; aggódással figyeljük, az egri híres ember, dr. Dobó várkapitány cselekedeteit. Minden tiszteletünk és nagyrabecsülésünk ellenére észre kellett, hogy vegyük, annyira szeretne győzedelmeskedni a „törökök” felett, hogy éppen most köt „szövetséget” az álruhás „törökök” képviselőivel... Gondoljunk csak bele, elképzelhető lett volna ez akkoriban, hogy Dobó István a hős egri várkapitány, a katonái szeme láttára parolázik a törökökkel?! Hogyan adott volna ez erőt, kitartást, hősi helytállást az utolsó emberig tartó küzdelemhez? Ez bizony morálisan törte volna meg a benne bízó védőket, és nem világraszóló hatalmas győzelemhez, dicsőséghez, hanem, egy szánalmas vereséghez vezetett volna! A végekről üzenjük; „inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl!” Mindenképpen rendelkeznie kell azzal a képességgel, hogy ezt észrevegye! Dobó István soha nem tárgyalt a törökökkel és az embereinek is megtiltotta, hogy hallgassanak a „török médiára!” Arra a médiára, amely behízelgő, - és jelképes(!) - módon, az egri vár falainál nyilatkoztatja meg, és teszi láthatóvá a közös együttműködési szándékát, az erről mit sem tudó dr. Dobóval.... Ebből arra következtethetünk, hogy nem is ismeri fel a „törököket?!”(*)
Nos, aki figyelemmel kíséri a történéseket, az tudja, miről van itt szó. Aki meg nem, azt amúgy sem érdekli nemzetünk sorsa.
Mi ezt, „333”-szor is a szívünkön viseljük....
F. F.