Itt a Covid, hol a Covid?
A COVID-19-nek nincs hitelesíthető természetes eredete. Kínai tudósok hozták létre, akik aztán ezt egy kitalált elmélettel akarták elfedni, hogy aztán úgy tűnjön, mintha a vírus denevérekből származna – természetes módon – állítja egy friss tanulmány.
A napokban bombahírként járta körbe a világsajtót a fenti hír, amely szenzáció szerint fordulat állt be a vírus eredetével kapcsolatosan. Jómagam – nemzetközi kitekintésben is – az egyik első olyan politikus voltam – hangsúlyozza Toroczkai László – aki arról kezdtem beszélni, hogy a koronavírus mesterséges, tehát laborból származó vírus. Magyarországon nemcsak hogy az első, hanem mind a mai napig az egyetlen ilyen politikus, pártelnök vagyok, aki azt állítja, hogy nagyobb annak a valószínűsége, hogy a koronavírus laboratóriumból származik, minthogy valóban a denevérekről pattant át az emberekre. Főleg úgy, hogy a mai napig sem tudjuk, hogy mi volt az a közvetítő állat, miután más vírusoknál ez sokkal hamarabb köztudottá vált. Az elmúlt egy esztendőben kaptam hideget, meleget amiatt, hogy ezt állítottam. Neveztek engem ezért hülyének, idiótának, illetve azt tanácsolták, hogy maradjak a kaptafánál. Igen ám, de én nemcsak a levegőbe szoktam ilyen kijelentéseket tenni, hanem nyilvánvalóan szakemberekkel konzultálok, ahogy ezt már korábban is elmondtam; virulogósokkal, akár orvosokkal, s az ő tapasztalataikat szoktam meghallgatni, és nyilván elolvasok ezzel kapcsolatban magyarországi és külföldi híreket is. Nézzenek csak bele a korábbi videóimba is, hogy mikor és mit mondtam.
2020.03.20.
„Azt ma már tudjuk, hogy a koronavírus járvány át fogja rajzolni a politikai erőviszonyokat, óriási gazdasági károkat okoz azoknak az országoknak, amelyekben éppen jelenleg is tombol. Ezért talán nem ördögtől való azt feltételezni, hogy mesterségesen robbantották ki ezt a járványt, hogy mesterségesen terjesztik és akár titkosszolgálatok, vagy akár országok, államok és kormányok is állhatnak mögötte. A legtöbb szóban forgó elmélet szerint egy wuhani mikrobiológiai laboratóriumhoz kapcsolódik. Wuhan az a Kínai nagyváros, ahonnan elindult a koronavírus világhódító útjára. Ahhoz a laboratóriumhoz, amely négyes fokozatú, azaz a legmagasabb biztonsági intézkedések keretében kiemelt védelemben részesült. Az egyik teória szerint a vírust itt fejleszthették ki a szakemberek és egyfajta bio-fegyverként szerették volna alkalmazni. Aztán van olyan elmélet is, amely azt mondja, hogy megfelelő biztonsági intézkedések hiányában a koronavírus itt egyszerűen csak elszabadult ebből a laboratóriumból.’
2020.03.29.
De nemcsak a kínaiak tudták előre, hogy egy ilyen típusú világjárvány kitörhet és erre az emberiség nincs felkészülve. Nézzék csak, mit mondott öt évvel ezelőtt a világ második vagy harmadik leggazdagabb embere, Bill Gates:
„Úgyhogy legközelebb megtörténhet, hogy nem lesz ekkora szerencsénk. Létezhet vírus, melynél az emberek aránylag jól vannak fertőző állapotban is, felszállhatnak egy repülőgépre vagy kimehetnek a piacra is. A vírus eredete lehet természetes, mint az Ebola esetében, vagy lehet bio-terrorizmus is. Tehát léteznek tényezők, amik szó szerint ezerszer rosszabbá tehetik a helyzetet. Vegyünk egy olyan vírust, ami a levegőben terjed, mint például az 1918-as spanyolnátha. Nézzük csak, mi történne. Nagyon-nagyon gyorsan terjedne el világszerte.”
2020.11.11.
„És, ha már itt tartunk, az amerikai külügyminiszter Mike Pompeo még tavasszal arról beszélt, hogy az amerikai titkosszolgálatoknak bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy nem természetes módon indult el Wuhanból ez a járvány. Viszont nagyon érdekes, hogy utána ezeket a bizonyítékokat nem mutatták be soha többet. Még Donald Trump sem beszélt igazán erről, reméljük, hogy nem azért, mert rájöttek az amerikai milliárdosok is arra, hogy akár nekik is, számukra is komoly haszonnal kecsegtet.”
2020.11.22.
„Az igazi kérdés az, hogy természetes úton vagy laboratóriumban keletkezett ez a vírus. Ezt még ma sem tudjuk igazán, de fölöttébb érdekes, hogy voltak, akik előre megjósolták ezt.”
2021.02.28.
„A legfontosabb az, hogy megértsük, pontosan mi zajlik most körülöttünk és mi történik velünk, hogy megtudjuk, honnan ered ez a koronavírus, és kik, hogyan, miként szabadították ránk, vagy szabadult ránk. Azt már nagyon sokszor elmondtam, hogy vírus van és sokan meg is betegednek a vírustól, de most már azt is halljuk, látjuk, hogy folyamatosan változó, mutálódó vírusról beszélnek a szakemberek, folyamatosan újabb és újabb oltásokról beszélnek majd a szakemberek. És ez egy ilyen végtelen történetté fog alakulni. A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy végső soron itt marad velünk ezt a vírus és majd meg fog szelídülni.
Csakhogy közben évek telnek el. Sokkal valószínűbb, hogy egy harmadik világháború esetében, amikor megszűnnek a nemzetközi egyezmények, amikor a lovagiasságot a minden áron való győzni akarás, a túlélés érdekében való győzni akarás fogja majd helyettesíteni, akkor nagyobb annak az esélye, hogy biológiai fegyverekkel, vagy éppen vegyifegyverekkel fogják vívni majd azt a háborút. Hiszen sokkal könnyebb egy győzelem után újraindítani az életet a megszállt területeken, hogyha nem rombolják le a gyárakat, az épületeket, az infrastruktúrát. A jelenlegi világjárvánnyal kapcsolatosan is rendszeresen felröppennek azok a találgatások, amelyek szerint eredetileg a wuhani laboratóriumból szabadult el ez a vírus. A wuhani laboratóriumot nagyrészt a kínai kormány alapította és a kínai tudományos akadémia működteti, de korábban amerikai óriáscégek is támogatták. Egy norvég virológus és egy brit tudós szerint az egyik legismertebb tudományos folyóiratban megjelent tanulmánya szerint a wuhani vírust hogyha nem is ember hozta létre, de mesterségesen belenyúlhattak a struktúrájába. Néhány nappal ezelőtt pedig Roland Wiesendanger, a hamburgi egyetem kutatója jelentette ki, hogy a vírus minden kétséget kizárólag a wuhani laborból származik. A wuhani labor a világ egyik legnagyobb denevér-vírus gyűjteményével rendelkezik. Wiesendanger szerint nagyon valószínűtlen, hogy a denevérek természetes módon jutottak Wuhanba, mert nagyjából 2000 kilométerre van onnan az élőhelyük és denevérrel pedig a helyi piacokon sem találkoztak.
Szintén a napokban jelent meg dr. Steven Quay tanulmánya, amely szerint 98,8% a valószínűsége annak, hogy az új koronavírus nem természetes módon került át állatról emberre, hanem egy laboratóriumból szabadult el és okozott pandémiát. A kutató felhívta arra a figyelmet, hogy amíg a korábbi korona vírusok okozta járványok esetében csupán pár hónap kellett ahhoz, hogy melyek a gazdaszervezetek és a közvetítő szervezetek, például a MERS esetében a teve volt az, addig az új koronavírus esetében már tizenhárom hónapja nem találják egyiket sem.”
Nos, tehát ezek voltak a korábbi videóim, amelyekben beszéltem a koronavírus laboratóriumi eredményéről, de ez igen kockázatos volt korábban, hiszen a közösségi médiákban is törölték, tiltották azokat a videókat, amelyekben erről beszéltek. És hát mi az a bombahír, amely most megváltoztatta a hivatalos álláspontot? Az, hogy a napokban Joe Biden amerikai elnök utasítást adott a hírszerző ügynökségek vezetőinek, hogy kettőzzék meg erőfeszítéseiket a Covid-19 járvány eredetének feltárására, beleértve azt a lehetőséget, hogy a kórokozó egy kínai laboratóriumból kerülhetett ki.
A hét elején ugyanis amerikai kormányzati tisztségviselők közölték, hogy tudomásuk van egy bizalmas hírszerzési jelentésről, amelyet Donald Trump, korábbi amerikai elnök vezetése alatt köröztettek, kormányzati körökben, eszerint a wuhani virológiai intézet három munkatársa már 2019 novemberében annyira lebetegedett, hogy kórházi kezelésre szorult és a tüneteik kísértetiesen hasonlítottak a koronavírus által okozott megbetegedés tüneteihez.
Természetesen erre a hivatalos amerikai álláspontra Kína is azonnal reagált és nem annyira meglepő módon Csao Li-csien, kínai külügyi szóvivő válaszul a twitter oldalán is közzétett olyan elméletet, miszerint a koronavírust akár az amerikai hadsereg is behurcolhatta Wuhanba. A közelmúltban arról beszélt, hogy a kórokozó amerikai katonai laboratóriumokból is származhat. Úgy fogalmazott a kínai külügyi szóvivő, hogy számos kétség merült már fel a Fort Detricknél lévő laboratóriummal kapcsolatban. Ezen kívül az Egyesült Államok még több mint 200 laboratóriumot működtet világszerte.
A fordulatot jól jellemzi, hogy a világ egyik fő cenzora, a facebook is változtatott az eddigi álláspontján, hiszen ahogy említettem is, eddig törölte azokat a bejegyzéseket, amelyek arról szóltak, hogy a koronavírus laboratóriumból származó mesterséges vírus. A facebook éppen a mai napon – május 28. – bejelentette, hogy nem tiltja le a koronavírus mesterséges eredetéről szóló bejelentéseket. És, hogy miért fontos ez a fordulat? Nos, azért, mert jómagam, ahogy azt már az elmúlt esztendőben nagyon sokszor elmondtam: nem mindegy, honnan származik, honnan ered ez a koronavírus, amely most éppen megalapozza az új világrendet. Nemcsak azért, mert a saját életünket, akár még a következő generációk életét is meghatározza majd az az új világrend, amely most a pandémiára hivatkozva alakul ki, hanem azért is rendkívül fontos, mert például azok a szakemberek, akikkel konzultálok, elmondták, hogy rendkívül instabil vírussal állunk szemben. Ez a nagyon gyakori mutáció is valószínűleg emiatt van, tehát ha modellezni szeretnénk, hogy mi történik ezzel a koronavírussal, van-e értelme az oltásnak, meddig tart majd a védettség, ehhez igenis kell tudnunk a vírus eredetét, nem mindegy, hogy akár laboratóriumi vagy akár manipulált vírussal állunk szemben, vagy ténylegesen állatokról az emberre „átpattant”, természetes úton átkerült vírussal állunk-e szemben. De nemcsak ezért fontos számunkra, hanem azért is, mert tudnunk kell, hogyha ez a vírus laboratóriumból származik, akkor azt is tudnunk kell, hogy véletlen baleset következtében szabadult-e el, - az eddigi hírszerzési információk alapján ennek van nagyobb valószínűsége, egyébként ez a jobb verzió. Hogyha viszont biológiai hadviseléssel, szándékos fertőzéssel állunk szemben, akkor nyilván rengeteg kérdést felvet ez a helyzet. Hiszen ez azt jelenti, hogy akár akkor újabb és újabb ilyen járványokat lehet kirobbantani, hogy újabb és újabb vírusokat lehet kreálni és ráereszteni az emberiségre. Egyébként, hogyha ezt nem is az államok teszik, akkor mondjuk terroristák is kaphatnak ötletet arról, ami most a világban a koronavírus kapcsán történik. Emiatt is rendkívül fontos, hogy foglalkozzon valaki ezzel a kérdéssel. Szomorúan állapíthatom meg, hogy nemcsak Magyarországon, hanem a világban is mi vagyunk az egyedüli párt, és jómagam, mint pártelnök, tett egy olyan kezdeményezést a napokban, hogy arra kérjük és a parlamenten keresztül fel is fogjuk szólítani a magyar kormányt arra, hogy Magyarország legyen az első – azt gondolom, hogy nagyon sok ország támogatná ezt – aki kezdeményezi a nemzetközi fórumokon, mint például az ENSZ-nél vagy akár a WHO-nál, de főleg politikai döntést hozó fórumokon keresztül kezdeményezze azt, hogy tiltsák be az ehhez hasonló kísérleteket. Tehát például amikor állatokból származó vírust alakítanak humán vírussá. Tehát minden ilyen kísérletet tiltsanak be, illetve szigorítsák a meglévő ilyen virológiai laboratóriumok biztonsági előírásait és ezeket sokkal komolyabban kell ellenőrizni a világ valamennyi országában. Azt gondolom, hogy az ENSZ-nek most ezzel kellene foglalkoznia, azon túl, hogy nekünk, politikusoknak pedig mindent meg kell tennünk azért, - szomorúan látom, hogy ebben is egyedüliek vagyunk -, hogy a most kialakuló új világrendet is meg tudjuk akadályozni.