Meg lehet állítani a vírus terjedését, ha akarják
Jó üzlet vagy biológiai kísérlet is?
Alfa, béta, gamma, delta, most pedig már a dél-amerikai lambda következik a kubai, dél-afrikai, brazil és a jó tudja még hányfajta-görög-török-változata mellet. Mikor lesz vége? Nem veszi tudomásul senki, hogy a sok-sok keresztbe oltás okozza a fertőzéseket. Valaha a gyermekbénulást a Sabin-cseppekkel küzdött le. De a világon mindenütt ugyanazt a szérumot adták, a tragédiák abból adódtak, hogy időnként nem megfelelő volt a higany aránya és ezért nem hatott vagy még súlyosabb károkat okozott a szervezetben. A TBC-t magyar betegségnek mondták, de szerencsére a gümőkort is le lehetett küzdeni, s ugyan azonos azonos védőoltásokkal vett fel a harcot ellene. Bár nagyszüleim idejében még senkit nem oltottak be vele. A városba kényszerítettek egészségtelen, dohos, vizes, penészes lakásaiban, a háború utáni alultápláltság, szegénység, nyomor miatt terjedt rohamosan a „tüdővész”. Nagyszüleim falusi környezetét ez is követte, mert bár nem dúskáltak semmiben, de a friss levegő, a friss meszelt házfalak, az egészséges táplálkozás segített megelőzni a bajt. A torokgyíknak mondott kórságra is feltalálták már a védőoltást-ugyan azonosították az adtak szerte az országban és ezt a torokpenészt is legyőzték, bár Nagymamám engem petróleummal és almaecetes-szódabikarbónás „gyógyszerrel” segített túl rajta, védőoltást nem engednek beadni.
Most itt állunk ezzel a vírussal. A jó ég tudja, hányféle terjeng eredménye, csak idehaza. Ezekkel az oltóanyagokkal a nyavalyát adják be az emberi szervezetbe, amely „áldásos” tevékenységet kifejtve fertőz, ontja a vírusokat magából. És ha a család más tagja is sárga, de ő másik fajtából, ebből a két rosszból egy harmadik, sokkal súlyosabb „keletkezik”, amely újabb „védőoltás” kell és ezzel a láncreakcióval nincs megállás.
A WHO nagy tudorai miért nem döntenek már abban, hogy a világon mindenütt egyféle legyen, és azzal kezdjék igen sürgősen kezelni a már beoltottakat, hogy ne fertőzzék az egészségeseket. Hagyják békén azokat, akik nem kértek az ő fertőző oltásaikból, mivel, ha a szervezet másfél évig ellenáll mindenféle támadásnak, akkor ott az immunrendszer nincs semmi baj addig, amíg bele nem avatkozik az emberi vásárlásba! Addig akarnak „oltakoztatni”, mindvégig mindenkit megbetegítenek és nem lesz soha vége ennek a folyamatnak.
Csodálkozom azon, hogy a magukat tudósnak, orvosnak mondó egyének miért nem jöttek még rá erre? Miért hagyják, hogy a politika döntsön helyettük? A minap egy bűnöző celeb is azzal reklámozta magát, hogy ő is és a kedvese is elkapták a covid-vírust, pedig mindketten is oltóanyagot megkaptak. Hát még ez sem elég ?! Hiszen elmondták, hogy különfélét oltottak beléjük, s mert azt is tudjuk, hogy a vírus nem mutálódik, újra fertőzött és a kettő „keveredéséből” előzetesen egy harmadik, a leküzdésére leginkább újabb védőoltásra lesz szükség.
Tudom, az oltóanyag iszonyúan nagy üzlet mindenkinek. De after hétmilliárdot egyik sem képes legyártani, hát osszák fel egymás között a térséget az oltóanyag gyártók és mind ugyanazt gyártsák. Meglátják, rövid időn belül búcsút mondhatnak a vírusos támadásnak. De lehet, hogy nem ez a cél? A jelen állása szerint bizonyít még hülyébbre akarják keresni magukat, méghozzá bármi áron! Akkor pedig az egészségügyi „szakembereknek” kell végre a sarkukra állni és kikényszeríteni a döntést. Ne a markukat tartsák, ne a pillanatnyi meggazdagodás kecsegtesse őket, mert igaz a magyar közmondás: Könnyen jött pénz könnyen megy! S bizony nagy árat fognak fizetni ők is érte.
RM
 
 
 
 
 
 
 
 
Hozzászólás
 
 
Megosztás