Istent majmolva 29. – Svédcsavar

Istent majmolva 29.

Svédcsavar

 

Nemrégiben elérkezett a nap, amikor a hivatalos politika is elismerte a „chemtrail”-permetezés létét.

Pernilla Hagberg, a Svéd Zöld Párt vezetője nyilatkozta, hogy az eget behálózó, el nem tűnő, ködszerű csíkok nem a megszokott kondenzcsíkok. A svéd Katrienhols Kurieren hozta nyilvánosságra az ügyet. A lap szerint Hagberg az első politikai vezető, aki szót ejtett a jelenségről. A cikk szerint a Zöld Párt vezetője nyíltan beismerte, hogy a szokatlan felhőfoszlányok vegyi permetezés eredményei. A kiszórást vírusok és fémek mérgező keverékéből, felségjelzés nélküli repülőgépek hajtják végre.

Az újság értesülése szerint a permetezés az amerikai CIA (Központi Hírszerző Ügynökség) az NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség) és a svéd kormány közös projektje. Hivatalosan deklarált célja, hogy aeroszol permetezésével mesterségesen módosítsák a légköri körülményeket.

Indokot pedig a „globális felmelegedés” szolgáltat e szokatlan beavatkozásra. A szétterülő csíkokat alkotó vegyületek ugyanis visszaverik a Földre érkező napsugárzás egy részét, míg a légkörben lebegnek. A felmelegedés mérséklődik tehát az eljárás segítségével.

A vilaghelyzete.blogspot.hu oldal 2012-ben beszámolt arról, hogy J.P. Holdren (Obama amerikai elnök tudományos főtanácsadója) és a CFR is, de Németország is kénytelen volt a vegyi permetezést elismerő közleményt kiadni. A főtanácsadó a „chemtrail”-módszert tökéletesen járható útnak látja a bolygó lehűtésére. A globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében méltatja az alkalmazott permetszerek légkörbe juttatását, teljes mértékben támogatja az eljárást.

Neve is van a módszernek. Sztratoszférikus geo-mérnöki permetezésnek, rövidítve SAG-nak keresztelték el. Alkalmazásakor egy vastag fehér vonal látható a gép mögött, mely több órán át megmarad az égen. Ez tehát a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak végül szétterülnek, azután felhők formáját veszik fel.

Az eljárással, bármennyire is pártfogolja azt a tudományos főtanácsadó, van azonban egy (nem kis kaliberű) probléma. A chemtrail.cc oldal szerint ugyanis a felhasznált permetező anyag vírusokat, vírustöredékeket, valamint fémeket, mint például alumínium és bárium, tartalmaz. Más források szerint, ezen túlmenően, magnézium, stroncium, nano-szálak, baktériumok és spórák is vannak a „klímaszabályozó” keverékben. A felhőkben azután ezerszer nagyobb töménységben lesznek jelen, mint ami a normális érték lenne. A gravitáció pedig makacsul, állhatatosan dolgozik, még a parányi szemcséken is, így azok lassan a földre ereszkednek.

A „földszintre” érve belélegezhetővé válnak, belepik a talajt, a vizeinket. A permet összetevői bizonyítottan, bolygó-szerte felhalmozódnak a talajban és a vízbázisban. A részecskék lassú leereszkedési rátája miatt olykor 1-2 hét is eltelhet, mire a magasból alászálló permet emberközelségbe kerül. Akik sokat tartózkodnak a szabadban, ilyenkor migrénes fejfájást, szorongást, szabálytalan szívverést, magas vérnyomást, szemeik viszkető, égő érzését tapasztalják.

Hát, efféle vegyi anyagok légkörbe permetezését üdvözli a tudományos főtanácsadó, ha a források nem lódítanak…

  1. Cepuch 2008-as, arizonai vegyelemzése, a levegő-minta HEPA-szűrőből, az alábbi megállapításokat tette.

A permet szemcséi, méretüket tekintve, a mikronális-szubmikronális tartományban helyezkednek el. (1 mikron a milliméter ezredrésze – egy hajszál kb. 50 mikron átmérőjű.) Ez a kicsiny méret megnehezíti a minta értékelését, ezért van szükség jó minőségű, az adott méretet felfogni képes HEPA-szűrőre, mely a rajta átfújt levegőből felfogja a mikroszkopikus részecskéket.

A vizsgálat eredményei szerint a permet összetevőit főképpen az ionizálható fémsók alkotják. Ezek a vegyületek, elektrokémiai szempontból, alapállapotukban semlegesek, azaz töltés nélküliek, de elektromágneses hatásra ionizálódhatnak, azaz vezetővé válhatnak. Az elemzés úgy találta, hogy a vizsgált chemtrailekben a bárium és az alumínium sói domináltak, de előfordultak bennük titánium- cink- és kálciumsók is. Az egyéb, nyomokban előforduló, beazonosított összetevők többnyire a földfémek- és alkáli-földfémek közül (Mengyelejev-féle periódusos rendszer első és második oszlopa) kerültek ki.

Az elemzés során az etilén-dibromidot is beazonosították a mintában. Ez az anyag egy brutális hatású rovarölőszer, melynek felhasználását az Egyesült Államokban már 1983-ban (!) betiltották. Belélegezve elsősorban légúti problémákat (köhögési rohamokat, fulladást) okoz, de akut fázisban károsítja a szívet és a májat is. Vajon mit keres a levegőben, HEPA-szűrőkből beazonosítható mennyiségben?

360 féle penész- és baktériumfajtát identifikáltak a mintákban. Ezek többsége nem brutális hatású, „azonnal és mindent ölő” biológiai fegyver, de jótékonynak sem lehet őket nevezni. Az is elképzelhető, hogy pusztító hatásuk csak a „koktél” többi komponensével, és/vagy a befogadó szervezet környezeti paramétereivel együtt jut érvényre. Vannak, akik a penész-tartalmat teszik felelőssé az ugrásszerűen megnőtt számú légúti megbetegedések kialakulásában.

A mindennapos orvosi diagnózis a bakteriális és virális fertőzések vizsgálatára összpontosít, penész általi megbetegedés a legritkább esetben merül fel kórokként. A kezelések is csak az előbbi eredetű kórokra irányulnak. Értelemszerűen hatástalanok a gombák ellen. Ez a lehetőség megmagyarázná a sok, influenzának tűnő betegséget, melyekkel évek óta, egyre hosszabb időn keresztül birkózik szervezetünk, míg végül, saját immun-lehetőségeivel élve, többé-kevésbé legyőzi azokat.

A leginkább megdöbbentő eredmény a polimerszálak megtalálása volt. A polimerszálak vizsgálatának úttörője, Clifford Carnicom vizsgálta a HEPA-szűrő által levegőből nyert mintákat. ezek a szálak első ránézésre nagyon finom pókhálónak tűnnek. Luca Zamengo, a San Giuliano Parkban (Velence mellett) vételezett mintát, amikor megfigyelte, hogy a fű felületén maradva, nagy területet borítanak be ezek a finom, pókhálószerű szálak. Kontrasztos megvilágításban láthatóvá válnak, még szabad szemmel is. Véletlenszerű, csomópontok körüli elrendeződést mutattak.

Több ezerszeres nagyítás mellett derült ki, hogy a szálak több, még vékonyabb szálból vannak „fonva”. A „fonat” átmérője 10-20 mikron, hossza változó, elérheti akár a 4-5 mm-t is. A fonat további összetevőket tartalmaz, mindenekelőtt még finomabb, mikron alatti mérettartományba tartozó szálakat. „Utasai” is vannak a fonatnak: 0,5-0,7 mikron átmérőjű, leginkább baktériumokra hasonlító élő részek. A szálak olvadáspontja 760°C. Kémiailag szénből, hidrogénből és oxigénből épülnek fel.

Luca Zamengo megállapításait megerősítették Hildegarde Staninger kutatásai. A „Micro Raman” eljárással készült szálakat ő nagy sűrűségű polimerként (High Density Poliethylene – HDPE) azonosította.

Vajon ők is részesei az esküvéselmélet gyártásának?

Lehet. De akkor miért ígérte meg Pernilla Hagberg, hogy ha újra bejutnak a svéd parlamentbe, szívósan fog harcolni a chemtrail-permetezések ottani megszüntetéséért?

 

Kucsora István

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>