Kedves barátaink!

Kedves barátaink!

 1. augusztus 15-én, Nagyboldogasszony ünnepén,
  MOLNÁR V JÓZSEF, a Magyarok Szövetségének szakrális vezetője és a Szövetség még mindig dolgozó vezetői, várnak szeretettel minden hazánkért tenni akaró embert, a NORMAFÁHOZ, a SZENT ANNA RÉTRE!
  10 órától gyülekező, ezalatt tárogatón játszik Vesztergám Miklós.
  11 órakor elénekeljük a Himnuszt majd  fogadjuk, és  Jóska bácsi mindnyájunk nevében köszönti a Kárpát-hazát védelemért és engesztelésért kerülő lovas zarándokokat, meghallgatjuk beszámolójukat.
  12 órakor Szentmise
  13 órától Petrás Mária énekel
  Utána Molnár V. József beszél az eskütétel fontosságáról, népünk életében betöltött szerepéről és arról, miért fontos ma nekünk egy szereteten és munkán alapuló Magyarok Szövetsége!
  Utána aki egyetért vele, Eskütétel!
  Az eskü szövege:
  Én ……………….,  esküszöm a teremtő és megtartó Istennek, a mindenség örökös Urának, hogy a földi életem végéig minden erőmmel, gondolatommal és cselekedetemmel Történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállítását szorgalmazom,
  hogy  hazánk,  a Kárpát Haza a földi világunkban is a Szent Korona tulajdona és Mária országa lehessen. E szent cél érdekében, létemet a Hunor-Magori egymást segítő, testvéri magatartás, és a példamutató szellemi, lelki, anyagi önellátásra való törekvés fogja meghatározni.
  Isten engem úgy segéljen!

Botos Csaba debreceni vezető beszél a Magyarok Szövetségének óhajtott jövőjéről és a teendőkről. Végül Jóska bácsit hallgathatjuk Nagyboldogasszony ünnepéről, és Ő zárja az ünnepi összejövetelt!

(Szeretettel várjuk a Pilisszántón virrasztókat, aki közülük még bírja, átjön a velük virrasztó Szántai Lajos vezetésével!
MAGYARORSZÁG FELAJÁNLÁSA SZŰZ MÁRIÁNAK
és IMA a SZENT ANNA RÉTEN ÉPÍTENDŐ KÁPOLNÁÉRT
VIRRASZTÁS
2015. augusztus 14-én 19.00 órától aug. 15. reggelig
Pilisszántó: Szikla Színház – Boldogasszony Kápolna)

(A Szent Anna réti program után, a
Hétboldogasszony Kör                                                                       (boldogasszony.hetboldogasszony@gmail.com)szeretettel vár mindenkit, aki itt él vagy dolgozik a fővárosban, vagy épp itt tartózkodik, vagy azért jön Budapestre, hogy  köszöntse Boldogasszonyunkat. Aki csak teheti, jöjjön közénk néhány percre! Augusztus 15-én, szombaton 16 órától 19 óráig folyamatosan a Szent Korona közelében kérjük Boldogasszonyunk segítségét nemzetünk lelki, erkölcsi, szellemi felemelkedéséért
Helyszín: V. ker. Kossuth téren, a Rákóczi szobor közeli fa melletti sétányon, a padoknál)

 

Adjon az Isten jó találkozást!

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>