Kedves Olvasóink!

Kedves Olvasóink!

 

Itt a nyár és sokan a vakáció, nyári kirándulások idején megfeledkeztek az előfizetésről. Júniusban több mint negyven régi olvasónk még nem juttatta el a következő félévi újság előfizetésének árát, reméljük csak figyelmetlenségből. Ha valaki a postásnál fizette be a Világ Magyarságát, kérjük jelezze nekünk, mert sokszor még heteken keresztül küldjük lapunkat, hiszen nem szeretnénk, ha figyelmetlenségből nem kapnák meg az újságot. Legtöbbször, amikor már több héten át két példányban érkezik a hetilapunk, akkor kapnak észbe és értesítenek, hogy egyiket nem kérik. Ezek az apró pontatlanságok azonban számunkra mindig plusz kiadásokat is jelentenek, amelyek a nagyon kicentizett bevételeink miatt bizony gyakran komoly gondot is jelentenek.

Változatlanul kérjük, hogy aki csak teheti, névnapra, születésnapra, baráti ajándékként fizessen elő ismerősei, rokonai számára, hiszen egy üveg bor, egy bonbon áráért már legalább negyed évre kifizethetik a Világ Magyarságát, s ki tudja, talán még a megajándékozottnak is megtetszik, s rendszeres olvasónk lesz. A mai történelmi időben, amikor folyamatos a butítás, a hazudozás, az elhallgatás, fontos volna, hogy minél többen olvassák, véleményezzék lapunkat. Megmaradásunk érdekében változatlanul kérjük, hogy aki tud, anyagiakkal is segítse munkánkat. Nagyon sok nemzeti érzelműnek mondott vállalkozó él Hazánkban, akik közül az elmúlt tíz év során még soha senki egyetlen aprócska hirdetés közzétételével sem próbált segíteni, holott a több tízezernyi vállalkozó, ha egy évben csak akár ezer forinttal is hozzájárulna a nyomdaköltségekhez, akkor a nyomasztó anyagi terhünk valamennyire oldódna. Nem csak magyar érzelműnek kell lenni, hanem magyarnak is, segítsük egymást, ha lehet, akár ahogy Nagy László gondolataival szólva, kérés nélkül is. Bár a kérés nekünk nem nagy szégyen, mert nem önmagunkért, hanem mindannyiónkért tesszük, de azért jó volna, ha kérés nélkül is adna az, aki olykor-olykor megteheti. Eddigi támogatóinknak köszönjük önzetlen, áldozatos segítésüket.

Szerk.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>