Kedves Olvasóink!

Kedves Olvasóink!

Néhány hete ismét működik a honlapunk is, amelyre várjuk leveleiket, visszajelzéseiket. Elsősorban a jelenlegi határainkon túl élők figyelmébe ajánljuk, hogy interneten keresztül is meg lehet rendelni nemzeti hetilapunkat, hiszen így a megfizethetetlen postaköltség díja elkerülhető. A nyomdába adással egy időben, tehát minden héten már szerdán az interneten előfizetők már olvashatják hetente a Világ Magyarságát, letölthetik, nyomtathatják. A teendőjük: személyesen a szerkesztőség címén (Bp. IX. Üllői ú. 109/C fsz. 2. 136-os kaputelefon) bármely szerdán 10-17 óra között be lehet fizetni ugyanolyan áron, mint a nyomtatott változatot, s itt már a következő héttől olvashatják is lapunkat. Postai úton kizárólag rózsaszín csekken – bármely postán kérhető – a Világ Magyarsága 1364 Bp. Pf. 156. címre elküldött összeggel lehet megrendelni. Itt a közlemény rovatban kérjük pontosan megadni azt az internetes címet, amelyre heti rendszerességgel küldhetjük az újságot.

Olvassák, véleményezzék, terjesszék lapunkat, honlapunkon írják meg véleményüket az egyes cikkekről, üzenjenek a szerzőknek, s kísérjék figyelemmel azokat az információkat is, amelyek a hetilapunkból hely hiányában kimaradnak. Ha szeretnék, hogy az Önök lakóhelyén, ismeretségi körében szervezett színvonalas rendezvények is felkerüljenek honlapunkra, megjelenjenek nyomtatásban hetilapunkban, akkor tájékoztassanak róla. A legkésőbb hétfőn estig beérkező tájékoztatók már a honlapon szerdán, nyomtatásban pedig csütörtökön olvashatók – ezt az események időpontjánál is vegyék figyelembe, nehogy késve küldjék értesítésüket.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>