Magyar Világ Est

Magyar Világ Est

 

Július 16-án – csütörtökön – 18 órakor vendégünk lesz Kü Lajos, a legendás Magyar Örökség-díjas örök focista, az Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság megteremtője, aki a történelmi Magyarország területén, valamint szerte a világban számos városban, ahol magyarok élnek, a magyar foci és az Aranycsapat iránt érzett soha el nem múló szeretet és tisztelet jegyében fogja össze az ifjúságot, s bizonyítja, hogy a sport határok és politika feletti. Aki szereti a futballt, akiben még él a legenda az Aranycsapat iránt vagy aki csak most szeretné megismerni, azok számára különösen megkapó lesz ez a mostani találkozó. De aki csupán egy kellemesen eltöltendő néhány órára vágyik, az sem fog csalódni.

Július 23-án v. Joó Katalin „Szabadság, szerelem” címmel tart előadást, amely napjaink történései tükrében még inkább aktuális, hiszen sem rabságban, sem pedig szeretetlenül az ember huzamosabb ideig képtelen élni.

Mindenkit szeretettel várunk.

Címünk: Bp. IX. Üllői ú. 109/c Vödör Bár – A belépés ingyenes.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>