Ne legyünk ostobák! – Aktuális határvédelem veterán módra

Ne legyünk ostobák!

 

Aktuális határvédelem veterán módra:

-Az arab világban ismeretlen az európai kutyakultusz. Az ottani kutyák szabadon, falkában kóborolnak, akár a kisebb termetű sivatagi rókák is. Nem ellenségek! Megkapó módon nem igazán félnek az embertől, ugyanakkor ezek a kutyák kimondottan távolságtartók, semmi affinitást sem tanúsítanak az ember iránt, de nem is támadnak. Agártenyésztőknek jól ismert ez a karakter. Agaraik könnyedén elkóborolnak és nem igyekeznek vissza. Ezek a megkímélt, termelő szerszámmal nem találkozott, nőgyógyászkezű migránsaink nadrágja már egy aktívabb tacskó fellépésétől is tele lenne, legyenek akár százan. Hasonlóképp viselkednek, amint hazai kisebbségünknél tapasztalható.

-Teljesen elegendő a jelzésértékű háromszoros NATO-drót, nem a lespórolt átmérővel és km-enként egy-két közönséges házőrző kutya gazdájával, két műszakos váltásban és néhány lovas futárral. Nem kell sem kutyaszakértő, sem TEK, sem bakák, sem, milliárdok. Minden technikánál tökéletesebb. Egyszer mutasd meg a kutyának a védelmi vonalat és szagoltass meg vele egy idegent – migránst. Tévedhetetlen és nem rasszista, csupán túlélő. Önkéntesek szerveződjetek! Az akció nemzetkovácsoló, öntudatépítő. Súlyos negatívuma, hogy direkte nem lehet lopni, de a pintér-féle milliárdosok mindenképp utolérik a legkisebb pénzmagot is.

-Minden határsértőt és támogatóit, együttműködőit, konspirálókat haditörvényszék elé kell állítani, a bohóckodó polgári bíróság nem illetékes és alkalmatlan csökevény.

Kuvasz, komondor, rottweiler, snauzer, puli, pumi, korcsok előre! – a haza védelmére! Ne adjuk az ostobát!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>