Nyílt levél Bolgár György úr részére!

Nyílt levél Bolgár György úr részére!

 

Úgy vélem, ezúton eléri címzettjét a levél, s talán mások érdeklődését is felkelti. Rendszeresen hallgatom a CLUB Rádiót, hogy kiegyensúlyozottan tájékozott legyek. „Mi a teendő” műsorában a szellemi szegénység kiteregetése nevetséges. Penetráns nemzetgyűlöletük, rövidlátó perzselő rosszindulatuk arra késztet, hogy segítsek. Hiszen ugyanarról az asztalról esznek Önök is. Ne tiltakozzanak! Ez sugárzik szavaikon túl, évek óta tévedhetetlenül érzékelem. Egykoron ugyanúgy érzékeltem a Lánchíd adót, talán még gyalázatosabbak voltak. Ezzel szakítani kell. Ez legyen az első pozitív lépés: nem ellenünk, értünk szóljon a kritika. A minden rossz, a negatív szellem undorító. Sugározni kell az optimizmust, de az alányalás is averzív.

Szakítani kell az orbán-fóbiával. Lebéklyózza a gondolkodást.

Alapállás: Ő a miénk, nem rosszabb bármely más ország vezetőjénél, a körülmények között jól végzi a dolgát. A focit is szereti, ha nem is érti. Mi jobban fogjuk vezetni az országot. A jót elismerjük, folytatjuk, a rosszat kijavítjuk. Pld. Jó intézkedés, hogy több gyermek szülessen. Törés nélkül folytatjuk. A középpontban nekünk is a humán biomassza van, de annak puszta mennyiségi kezelése kudarcra van ítélve. Elsődleges a humán biomassza minősége, amit az egyének szellemi, fizikai, egészségi, képzettségi szintje, szuverenitása, azaz döntési kompetenciájának maximalizálása determinál. Nap mint nap a saját magunk ilyen irányú képzésével példát mutatunk. Embereink tanulásképesek, ismereteiket állandóan aktualizálják. Nem lesz hiány készséges partnerekben, sem kiváló vezetőkben. Hivatalosan eltemetjük Petőfit. Nyerő tett! Igaz tett! Populista is! Utcára űzni senkit sem hagyunk! Minél több családnak legyen saját otthona, háza, célunk Kert-Magyarország és a gyümölcsfák tengere.

Szennyesünket nem teregetjük a szomszéd kerítésére! Ez az aberráltak és EU-képviselők sajátsága. Azonnal le kell állítani. Hivatásos locsi-fecsi, dadogó-nyögő, levegő-szennyező mellébeszélőkre nem hallgatunk, szót sem kapnak.

Vegyenek kölcsön legalább egy gondolatot, azzal nekünk generálnak tíz újat. Akinek szeme van az olvasásra, feje gondolkodásra, az teljes kormányprogramot kap. Olvassa figyelmesen az újságunkat. Képezzük magunkat!

Uff! Én szóltam!

 

INCOGNITUS

– Kot-kot – minden hétre egy tojás!!! -

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>