Nyílt levél. Kapják: Sétáló Dögtemető! T. Mobil szemétdomb! Élő 40 fokos krematórium!

Nyílt levél. Kapják: Sétáló Dögtemető! T. Mobil szemétdomb! Élő 40 fokos krematórium!

 

Az ősi diagnosztika elsődleges műszere az orr. Az orvos szavunk gyökszava nem véletlen az orr jóval az etruszkokat megelőző korból. A doktor szó görög, tanítót jelent. A kettő kézen fogva jár együtt. Az orvos eloltja a tüzet, a doktor megtanít arra, hogy ne keletkezzen tűz. Másképp az ember nem épül, csak leépül, amint az általánosan tapasztalható. Az orr érzékelő képessége rövid tartamú, gyorsan „fárad”, megszokja az információt, a behatást. Ha nem így lenne saját magunkat is képtelenek lennénk elviselni. Az állatok roppant érzékenyek a szagokra, ha orrába lehelek, köhög, menekül. Ezen a jelenségen fejlődött ki az etruszk májlátók tudománya. A birka mája ingen-igen érzékeny a mérgeinkre, amit kilehelünk. Bármely társaságba elvegyülve kivétel nélkül erős és erősebb, sőt elviselhetetlen szájbűz csap meg. Gyakran egészen színvonalas eszmecserét kell alibivel megszakítani és elmenekülni. Gondom fokozza, talán én is így bűzlök, hiszen törvényszerű: „Ahogy az egyén harmóniája kiküzdhető, egyedül ezen az úton állítható helyre az összesség harmóniája” – Szóval mindnyájunknak, saját magunknak egyénileg kell cselekednünk. A saját harmóniánk az építőkő a társadalomban. Bár az idézett B.B. gondolat szerint „a társadalom a harmóniára még éretlen.” Azért még tehetünk érte. Sőt, ragadjuk meg a bikát a szarvánál. Több figyelmet magunkra, fogadjuk köszönettel a jelzéseket és jelezzük őszintén tapintatosan! A szájbűz megszüntetése szép bőrt, jobb látást, jobb közérzetet eredményez. Kövessük figyelemmel étkezéseinket, élelmiszereink minőségét, székletét, tanulmányozzuk a szakirodalmat. Elkerülhetetlen a belek tisztítása, parazitáktól, baktériumoktól, a máj tisztítása a kövektől. A májtisztítás leírása H.R. Clark: Meggyógyulhatsz II. kötet 218. oldalán található hatékony, mellékhatás nincs! A belek tisztítása hosszadalmasabb, a legradikálisabban Bicsérdy Béla alkalmazta, de M. Gerson léterápiájának is része. Figyelemre méltó, májkímélő céllal kávébeöntést alkalmaz. B. Bishop: „Ideje a gyógyulásnak” – igazi Nobel-díjra méltó mű, hiteles, megélt történetet tartalmaz. Dokumentum az egész emberiség hasznára, felemelésére szolgál, mégsem ingerel senkit a megfilmesítésre.

Tanácsokkal Dunát lehet rekeszteni. Önálló döntés és tett nélküliek korán távozása „selejteződése” törvényszerű. Elhullik a férgese. Köztük ne légy te sem, mert nem lehetsz ennek a levélnek a címzettje.

Alias Bűzös Borz

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>