Olvasói levél

Olvasói levél

 

Unokánk néhány hónapos volt, amikor már biztosan láttuk, valami baj van a fejlődésével. Orvoshoz fordultunk, végül rengeteg vizsgálat után megszületett a diagnózis: a gyermek autista. Lesújtott mindenkit a hír, de el kellett fogadnunk. Szülei is, mi is, és nagyobb korában már a pedagógusok is sokat foglalkoztak vele. Hat évesen nem beszélt, váratlan dühkitörései voltak, kezelhetetlen volt, nem lehetett a figyelmét lekötni semmivel.

A mi tanácsunkra a szülők el kezdték adni neki a Tordát. Nagyon picit, a súlyának megfelelően.

Először azt figyeltük meg, hogy nyugodtabb lett, ritkultak a dühkitörések. Később már hosszabb időre le lehetett kötni a figyelmét, a kérésnek hamarabb eleget tett. Közben fél évenként vitték kontrollra, míg a legutolsónál most nyáron (kb egy év Torda fogyasztás után) az orvos azt állapította meg, hogy az autizmus jelei már nem kimutathatóak!

Nagyon boldogok vagyunk, azt várjuk a legjobban, hogy végre beszélni tudjon. Most már biztosak vagyunk abban, hogy ez is be fog következni.

Köszönjük Torda!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>