Olvasói levél

Olvasói levél

Súlyos, COPD-III nevű betegséggel küszködök évek óta. Ez annyit jelentett, hogy a tüdő kapacitásom 27% volt, állandóan fulladtam, 100 méter séta után már komoly légszomj miatt meg kellett állnom, pihenni.

E mellett cukorbeteg is vagyok, a Torda fogyasztás előtt, inzulinkezelés mellett is tíz fölötti értékeket mértem rendszeresen. Vérkép leletemen rengeteg csillag volt, szinte semmilyen mért értékem sem volt a határértékek között.

A nyár elején kezdtem fogyasztani a Torda szeletet. Napjainkban már büszkén elmondhatom, hogy tüdő kapacitásom jelentősen javult, manapság már sokat tudok sétálni, több fizikai munkát tudok végezni anélkül, hogy fulladnék.

Cukor szintem beállt hatra, ami már nagyon jó eredmény, valamint a legutóbbi kontroll vizsgálaton a kezelő orvosom ámulva nézte, hogy milyen sokat javult a vérképem. A csillagok fele eltűnt, és a többi érték is kezdi megközelíteni a normál értéket.

Köszönöm Torda!

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>