Olvasói levél

Olvasói levél

Harmincnégy éves, erőm teljében lévő férfi vagyok, ennek köszönhetően rengeteget tudok dolgozni. Szerencsére feladat van bőven, szeretem is, bírom is a munkámat. Annak ellenére, hogy elég sok feszültséget okoz. Sokat idegeskedem, állandó időhiánnyal küszködök. Gondolom, hogy ez állhat a kialakult gyomorsav problémám hátterében.

Egy jó barátom mutatta nekem a Torda szeletet, mondta, hogy ő sokkal jobban bírja a napi stresszt, mióta fogyasztja. Kipróbáltam én is. Két hét fogyasztás után örömmel érdeklődtek a kollégáim, hogy mitől lettem ilyen nyugodt. Még ha van is gond, sokkal higgadtabban kezelem, nem veszekszem a dolgozóimmal annyit. És ahogy sejtettem, valóban van összefüggés a savproblémával, ugyanis már nem kell szednem gyógyszert, nem érzem, hogy sok lenne a gyomorsavam.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>