Olvasói levél

 

A változó kor küszöbén álló nő vagyok. Már évek óta nagyon alacsony a véremben a vas és a hemoglobin érték. Gyógyszerekkel, helyesnek gondolt táplálkozással nem lehetett az állapotomon javítani. Néhány éve vénásan kapok vasat, ilyenkor átmenetileg jobban érzem magamat, de a szervezetem nem tudja megtartani, a megszokottnál sokkal hamarabb kiürül. Tavaly ősszel az orvosom azt mondta, hogy nem adhat többet  ilyen módon , keressek alternatív megoldást.

Ekkor ajánlották barátaim a Torda szeletet. Tettem egy próbát, gondoltam egy hónapig eszegetem, majd meglátjuk mi lesz. Mikor letelt a 28 nap, újabb labor vizsgálatra mentem, ami azt mutatta, hogy duplájára emelkedett a hemoglobin szintem. Közérzetemen is érzem, hogy jobban vagyok, kevésbé fáradok, és szűnnek a csúnya fekete karikák a szemem alól. Biztos, hogy tovább fogyasztom a Torda szeletet!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>