Olvasói levél

 

Testvérem születése óta súlyos mozgássérült. Kezeit igen kis mértékben tudja használni, lábai sem tudják megtartani testtömegét, csak kerekes székkel tud kimozdulni otthonunkból. Az így leélt 55 év alatt nagyon komoly ízületi fájdalmak jelentkeztek, ezt is el kell szegénykémnek viselni. Mindezek mellett tavasztól őszig erős pollenallergia nehezíti még napjait.

Mikor hallottam a Tordáról, azt gondoltam adok neki, hátha legalább az allergia megszűnne nála, már az is nagy könnyebbség lenne. És valóban, ez a gond már néhány nap alatt megszűnt, és legnagyobb örömünkre 2-3 hét múlva ízületi fájdalmai is enyhülni kezdtek, majd eltűntek.

Azt gondolom egy egészséges ember számára is csodába illő dolog, ha elfelejthet két, már véglegesnek elfogadott betegséget. Testvérem esetében ez fokozottan igaz. Csendesen viseli sorsát, amit rámért a jó Isten valamiért, de legalább a mindennapi fájdalom nem kínozza már.

Köszönöm Torda!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>