Olvasói levél

Olvasói levél
Nagymamám csípő-protézis beültetésre várt, még kb. fél év volt a műtétig. Fájdalmai már borzalmasak voltak, csak járókerettel tudott menni, de úgy is csak nagyon keveset. Ebben az állapotában kezdte fogyasztani a Tordát. Fájdalmai két hét után enyhülni kezdtek, többet tudott menni, mire elérkezett a műtét ideje, már elég volt neki a bot. A beültetés jól sikerült, nagyon hamar felépült és talpra állt. Ma már biciklivel közlekedik a városban.
Én egyetemista vagyok, rengeteget kell tanulni, főleg a vizsgaidőszakban. Mamám bíztatására én is fogyasztom a csokit, és azt figyeltem meg, hogy lényegesen kevesebb idő alatt, sokkal nagyobb mennyiségű tananyagot tudok megtanulni, mint azelőtt. Nagyobb lett a teherbírásom, jobban tudok összpontosítani. Tudjuk, hogy mindezt a Tordának köszönhetjük.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>