Olvasói levél

A reflukszom miatt kezdtem fogyasztani a Tordát, s valóban, ahogy egy barátom mondta, néhány nap alatt megszűntek panaszaim. Másik gondom az volt, hogy nőtt rajtam egy szemölcs, amit semmilyen készítménnyel nem tudtam elmulasztani, már sebészetre készültem menni, hogy kivágják. Nagyjából egy hónap csokizás után egyszerűen leesett a szemölcs, a helyén halvány rózsaszín, friss bőr látszik jelenleg.

A másik tapasztalásom, amiről írni szeretnék, a Torda fejlesztőinek cikksorozatához kötődik. Több részen át taglalták a krumpli történetét, élettani hatását. Én magam beleestem abba a hibába, hogy bár értettem amit fejtegetnek, de nem vettem igazán komolyan. Vásároltam a boltban egy kis zsák sárga héjú krumplit, még örültem is, hogy olcsó. Több darabot hámoztam meg az aznapi vacsorához, mint kellett volna, gondoltam vízbe áztatva kibírja másnapig. Következő délután hazaérve, nekiálltam főzni, és döbbenten láttam, hogy a krumpli áztató leve neon sárga, gusztustalanul nyálkás. A nyers krumpli reszeléséhez előző este használt vadonat új reszelőt ugyancsak neon sárga lepedék borította, pedig használat után elmostam. Kidobtam az egész maradékot, de nem hagy nyugodni, hogy előző este valójában mit is fogyasztottunk családommal. Az biztos, hogy ebből repetát nem kérünk!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>