Olvasói levél

 

 

Miután megtapasztaltam a Torda jótékony hatásait, ajánlottam édesanyámnak is, aki mindig bizalommal fogadta az általam javasolt újdonságokat. Immáron két esztendeje rendszeres csoki fogyasztó.

A Torda hatékonyságának maximális kifejtése érdekében a bőséges folyadékbevitelt is szorgalmaztam, de ez kezdetben nagyon nehezére esett. Emlékszem, minden lehetséges kifogást kitalált azért, hogy ne kelljen túl sok vizet meginnia.  A legdurvább az volt, hogy : „Érts meg lányom, nem tudom lenyelni a vizet!” Nem értettem meg a problémáját, megmosolyogtatónak találtam…

Talán fél évvel később lehetett, amikor a kardio-szakorvos is nyomatékosan javallotta a minimum 2 liter víz elfogyasztását naponta. Ő, mint orvos, anyukám veséjének működését féltette.  Akkor szerencséjére megfogadta a jó tanácsot és azóta minden nap megissza a javasolt folyadék mennyiséget, sőt gyakran többet is.

Azóta teljes mértékben megszűntek nála az allergiás tünetek: az orrfolyás, a tüsszögés, a bőrviszketés. Elhagyta a fejfájás, szédülés, derékfájás, köszvény.  Megállt az ijesztően látványos hajhullása. A vércukorszintje nagymértékben csökkent. Magas-vérnyomás gondjai normalizálódnak.  Számos gyógyszeréből néhányat elhagyott, a többit megfelezve szedi.

Édesanyám tavasszal töltötte be a 78. életévét. Korához képes életerős, vidám asszony. Szeptember végén a mindennapi teendői mellett – nagy megdöbbenésünkre – felásta a kiskertet. Egyáltalán nem érezte megerőltetőnek az amúgy nehéz fizikai munkát.

Továbbra is lelkes fogyasztója a Tordának és szívesen ajánlja az ismerősei körében.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>