Olvasói levél

 

14 éve súlyos pánikbetegség nehezítette meg napjaimat. Az utcára csak úgy mertem lemenni, hogy előtte erős nyugtatót vettem be, de így is csak akkor léptem ki otthonomból, ha az elkerülhetetlen volt. A bevásárlást, és egyéb hétköznapi intézni valókat a családom végezte el helyettem.

A pajzsmirigyem is rendellenesen működik régóta, befelé göbösödik. A legnagyobb bajt azonban szívbillentyűim okozták. Két évvel ezelőtt azonnali billentyű csere műtétet javasolt orvosom. Ezt a beavatkozást nem vállaltam, a jó Isten kezébe helyeztem sorsomat.

E lap hasábjain tűnt fel több Torda fogyasztó levele, melyben fantasztikus eredményekről számoltak be, többen az enyémhez hasonló gondoktól szabadultak meg. Három hónapja én magam is el kezdtem fogyasztani a szeleteket, és egyik ámulatból a másikba esek:

Az első hónap végére a pánikbetegségem teljesen megszűnt. Jövök-megyek a városban, nincs szükségem nyugtatóra sem. A második hónap elteltével eltűnt a göbösödés a pajzsmirigyemről. Ekkor elszántam magam egy kardiológiai vizsgálatra. Itt ért a legnagyobb meglepetés. Billentyűim tökéletesen működnek, orvosom szerint indokolatlanná vált bármiféle beavatkozás.

Ma már tudom, hogy a jó Isten a Tordával dobott nekem mentő kötelet. Nagyon kapaszkodom ebbe a kötélbe és az Ő áldását kérem a fejlesztőkre! Köszönöm!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>