Olvasói levél – Köszönjük, Torda!

Köszönjük, Torda!
Nemrég, egy hétfői napon hasi műtétem volt. Kedden hazaengedtek, szerdán még fájt a hasam, izmom, egy kicsit a varrat is. Csütörtökön reggeltől sokkal jobban éreztem magam, mintha eltelt volna 2-3 nap egy éjszaka alatt. Pénteken még jobban voltam. Olyan volt, mintha hatványozódott volna a javulásom napról napra. Következő héten hétfőn kiszedték a varratot. (Megjegyzem a kötést egyáltalán nem kellett cserélnem; mert nemcsak, hogy nem ázott át, de még csak nem is levedzett, vérzett vagy bármi.) Szóval hétfőn az orvos azt mondta, hogy nagyon szép a heg, bármit csinálhatok: emelhetek, biciklizhetek… stb. Egy hét alatt gyönyörű szépen meggyógyult.

Másik meglepő tapasztalatom, hogy még mindig van tejem, pedig a gyermekem nem szopizik már egy hónapja (ő most másfél éves). Kislányom 1 éves volt, amikor elkezdtem enni a csokit és több lett a tejem, mint előtte, a reggeli, esti szoptatás közé vissza tudtam állítani a déli szopizást is.

Köszönöm Torda!

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>