Olvasói levél – Köszönöm Torda!

Olvasói levél

 

Budapesti, 34 éves nő vagyok. Nőgyógyászati problémák következtében erős vashiány alakult ki a szervezetemben. A felírt,rendszeresen szedett vaspótló készítményekre nem reagált jól a szervezetem. Állandó gyengeség, rossz közérzet jellemzett, izzadásos rosszulléteim, izomfájdalmaim, folyamatos szomjúság-érzet, gyakori vizelés, hajhullás keserítette a mindennapjaimat. A bőröm annyira sápadt volt, hogy mások elrémültek tőlem. Nagyon féltettem az életemet, meg az állásomat, hiszen szüntelenül rosszul voltam, a munkahelyemre pedig heti 1-2 alkalommal nem tudtam bejárni. A nőgyógyászatibeavatkozást követően sem javult jelentősen a közérzetem. Ekkor hallottam a Torda csokiról. Napi rendszerességgel kezdtem enni, reggeli után. Egy nap úgy keltem fel, hogy energikus vagyok, a tükörben pedig láttam újra egészséges bőrszínem lett. Elkezdtem végig vinni hiányzások nélkül a munkanapokat, esténkét pedig ismét tekerhetem a szobabiciklimet. Ismerőseim örömmel tapasztalják végre jó színben vagyok.

A Torda szelet egy hónap alatt rengeteget javított a napjaimon. Megállt a hajhullásom, nem szomjazom annyit, nincs rossz közérzetem, izzadásos rosszulléteim, nincsenek izomfájdalmaim, kényelmesebben ülök.. Hálás vagyok!

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>