Olvasói levél – Köszönöm Torda!

KÖSZÖNÖM TORDA!

 

Mi adhat nagyobb hitet az embernek a gyógyuláshoz, mint amikor a második kocka csoki elfogyasztása után tükörbe nézve észre veszi magán a változás jelét, amikor a harmadik kocka után a kolléganőmmel való beszélgetés közben rácsodálkozva a nyakamra ő azt mondja: „Mit tettél? Eltűnt a nyakad jobb oldaláról a dagadás!”

14 évvel ezelőtt a háziorvosom vette észre a pajzsmirigy problémámat. Akkor még azt gondoltam, nincs jelentősége a strúmámnak, sőt a hideg és meleg göbök jelenléte sem kötötte le jobban a figyelmemet, hisz nem okozott különösebb problémát. Majd elkezdett folyamatosan nagyobbodni a gyulladásban lévő pajzsmirigyem, gyakran éreztem fojtó érzést a nyakamban, éjszaka arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, hol híztam, hol fogytam, majd kiderült egy szövettani mintavétel után, hogy az egyik hideggöb rosszindulatú sejteket tartalmaz. Sokféle, gyógymódot kipróbáltam. Napi küzdelem volt az élet, rosszkedvű és fáradt voltam, amikor csak lehetett, sálat kötöttem a nyakamba, szégyelltem, ahogy kinéztem. Gyakori volt a 140-es pulzusszám, az altatóorvos nem vállalta a bokatörésemkor az altatással járó műtétet attól félve, nem ébredek fel.

De az életemben eljött egy pillanat, amikor a hétköznapi küzdelmes napok közepette kaptam egy meghívást a „csokis ember” előadására, olyan emberektől, akiknek elhittem, érdemes elmenni, s akiknek ezért egy életen át hálás leszek. Aztán kipróbáltam a TORDA szeletet, s már most külső látható jelei vannak a hatásnak: leapadt a nyakam, jobban alszom, jókedvem visszatért, derűsnek látom a jövőt, tervezek, remélek. 14 év elteltével, három heti TORDA fogyasztás után két lábon járó példája lettem a gyógyulásnak. Mi lehetne a legmeggyőzőbb bizonyíték, mint a szemmel is látható fizikai változás? Hamarosan kontrollvizsgálatra utazom Budapestre, s azt hiszem a szervezetem belső változásaira is bizonyítékot fogok kapni.

Köszönjük TORDA, hogy végre bizonyítékot kaptunk arra, vannak olyan emberek, akinek valóban mások gyógyulása a cél. Köszönöm TORDA, hogy félelem nélkül nézhetek reggel a tükörbe!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>