Olvasói levél – Köszönöm, Torda!

Köszönöm, TORDA!

49 éves voltam, amikor elkezdtem fogyasztani a Tordát. Akkorra már romlott a látásom, olvasáshoz szemüvegre volt szükségem. Pollen allergia gyötört augusztustól a fagyok beálltáig, a térdízületeim „kotyogtak”, nagyon fájtak. Ez maradt a focista múltból… És természetesen koromnak megfelelően már szinte teljesen megőszült a hajam és a szakállam is.

Néhány nap múlva 53 éves leszek. Az elmúlt négy évben kisebb kihagyásokkal fogyasztottam a Tordát. A látásom rendben van, szemüveg nélkül olvasok. Az allergia már csak rossz emlék, térdem teljesen jól működik. Az anyagcserém tökéletes, mint fiatal koromban. Általában jellemzővé vált mindennapjaimra, hogy csökkent az alvás igényem, könnyebben ébredek reggelente, fiatalos energiával végzem a munkámat. Ja! És egyre több a fekete hajszálam!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>