Orosz nőket zaklattak migránsok Murmanszkban

Orosz nőket zaklattak migránsok Murmanszkban,

18 bevándorló kórházba, 33 fogdába került

 

Bevándorlók támadtak meg orosz nőket a Norvég határhoz közeli Murmanszk régióban egy éjszakai szórakozóhelyen. Vesztükre túl későn jöttek rá, hogy nem Nyugat -Európába vannak hanem Oroszországban. Ahogyan a kép is mutatja az orosz férfiak némileg eltérnek a nyugati társadalom többi férfi tagjától.

Bár a rendőrség tagadja, de a közösségi oldalakon olvasható bejegyzések alapján biztosra mondható, hatalmas
verést kaptak a betolakodók, akik közül 18-an kórházba, 33-an fogdára kerültek. A baj ott kezdődött, mikor Norvégia visszatoloncolt 50 afgán menekültet Oroszországba, mondván illegálisan léptek be az országba.
Ezután a tesztoszteronnal túltöltött menekültek úgy döntöttel elmennek szórakozni a helyi “Gandvik” diszkóba, ahol lányokat kezdtek molesztálni, tapogatni. A helyiek ezt nem nézték jó szemmel és még a rendőrség kiérkezése előtt intézkedtek. A zaklatók nagy részét kórházba küldték, a többit a rendfenntartó szervek intézték el, nem kevésbé keményen fellépve. A nevelési folyamat sikeresnek bizonyul, azóta egy hangos szót sem lehet a bevándorlók szájából hallani. Orosz álláspont a következő:

“Mindenkit üdvözlünk Oroszországban, nagyon örülünk a látogatóknak, de senki ne felejtse el, hogy itt csak vendégségben van, és is úgy viselkedjen.”

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>