Petőfi temetése

Petőfi Sándor
Büszkeség, méltóság. Ez valóban az összmagyarság méltóságának kifejezése lesz, amely pénteken egész nap tart.

Helyszín: Aréna, azaz a Papp László Sportaréna a Hungária krt. és Kerepesi út sarkán, a buszpályaudvar szomszédságában. 11Órától 16.30-ig tart a program, majd átvonulás a Fiumei-u. Temetőbe, ahol 17 órakor kezdődik az újratemetési szertartás.

A program 11 órakor veszi kezdetét; Petőfi munkásságára írt táncjáték egy hazai néptánc együttes bemutatójával, 13 órakor a Kormorán együttes részleteket ad elő a Petőfi tiszteletére      komponált rockoperájából.

13,30-kor Petőfi hódolatára írt Oratórium koncertje lesz.

15,45-kor búcsúztató beszéd hangzik el Morvay Ferenctől.

17 órakor Petőfi sírjánál tartandó búcsúbeszédek hangzanak el a

Fiumei úti Sírkertben. Ha magyar vagy, ez itt az egyetlen, soha vissza nem térő alkalom, hogy átéld mindazt, amely nemzettudatodtól a „demokratikus” hatalom is 25 év óta módszeresen akart megfosztani. Cáfolandó minden hamisság, amit 25 év óta a hatalmasságok elkövettek nemzetünk ellen, hogy soha életünkben erre az eseményre ne kerülhessen sor.

AKI MAGYAR VELÜNK TART! Aki követte az erre felesküdött és elszánt kutatások egyes lépéseit, az tudja, hogy minden igaz és valós tény. Ma is elhallgattatták ennek a programnak a nyilvánosságra jutását, így Te is mindent tegyél meg, hogy terjeszthesd ennek a felemelő eseménynek a programját. A hatalom eddig Petőfi ügyében minden eszközzel legelőször elhallgatással próbálkozott, majd bemocskolni, megmásítani igyekeztek Petőfi szavait, nehogy fülünkbe csengjenek újra. Tán felébrednénk tőle álmunkból a mostani nemzetvesztés sírgödre szélén?

Ez egy örömünnep, nem pedig gyásznap, immár 166 év év elteltével. Találkozzunk pénteken.

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>