Renitens gondolatok 2. – Köln után

Renitens gondolatok 2.

Köln után

 

 

Király B. Izabella

Hiába nézem nagyon figyelmesen a kölni szilveszteri eseményekről készült százszor ismételt filmet, igazában nem látok semmit. Azt legalább is nem, amit a hozzá fűzött kommentárok szeretnének velem láttatni. Nyilvánvalóan ezt nagyon jól érzékelték a hírcsinálók is, mert később állításuk igazolására – mármint, hogy tömeges molesztálás és erőszak történt – közzé tettek más kompromittáló, telefonról készített „erőszakoló” filmet. Erről azonban perceken belül kiderült, hogy évekkel korábban készült felvétel volt. S akkor eszembe jutott, hogy láttam én olyan filmet az iraki háborút megelőző kampányban, amelyben a gonosz iraki katonák – az öböl-háborúban, KuwaitCity-ben – kirángatták a vezetékeket az inkubátorokból, a csecsemőket meg kidobálták az ablakon. Évekkel később kiderült, hogy ez egy stúdióban készült kampányfilm, a hiteles forrás pedig Jordánia amerikai nagykövetének a kislánya volt.

Nem foglalkozom a németországi rendőrség és sajtó 4-5 napos kivárásával, de nagy a gyanúm, hogy ennyi idő kellett ahhoz, hogy a hírcsinálók-politikacsinálók összehozzák a megfelelő, piacra dobható mócsingot. (Azért annyira nem tartom bénának a német rendőrséget, hogy egy ekkora méretű bűncselekménynél elfordítsák a fejüket, mint pl. a megfélemlített magyar rendőrök, nehogy rasszistaként ők kerüljenek a vádlottak padjára!) Igazában azt sem értem, hogy Szilveszterkor miért vannak egyedül a német nők a tereken! Se férj, se barát, se baráti társaság! Szilveszteri bulik idején, normális körülmények között is nagyon indokolt az óvatosság! Ilyen felbolydult, felheccelt, meghibbant világban pedig különösképpen.

Január 17-én időközi, önkormányzati képviselőválasztás volt Szolnokon, és Hajdúszoboszlón. Másnap a hírekben csak a Fidesz-KDNP szolnoki győzelméről lehetett olvasni (a részvétel 1/3 volt!). Külön kutatnom kellett a hajdúszoboszlói eredmény után. Ott 29%-os volt a részvétel, és a helyi városvédő civilek győztek. A pártok sehol! Január 24-én négy településen tartottak polgármester választást. Egyetlen helyen nyert a Fidesz-KDNP jelöltje, de ez főcím volt! A többi eredmény után ugyancsak kutatni kellett: minden győztes független volt. Nos, ilyenek a híradások! A hír szent, a vélemény szabad!

Valahogy így van ez a migránsokkal kapcsolatban is. Fiatal férfiak mind terroristák, genetikailag beltenyésztett (legújabb áltudományos baromság!), szexuálisan perverz horda, csorda, csürhe. De egy szó sincs például az emberkereskedők által elrabolt prostitúcióra, rabszolgasorba kényszerített sudár barna és fekete migráns lányokról! S itt jön a következő nagy kérdés: ebben a példamutató, keresztény-fehér kultúrában kik az elképesztő méreteket öltő prostitúció igénybevevői? Kik állnak sorba a Hungaroringen egy-egy tilos gyors menetért? Kik azok a szex-turista pedofilok, akik ellepik a távol-keleti turista-paradicsomokat? Kiknek épült a hamburgi vigalmi negyed, ahol kirakatban nézheted a rúdtáncos széplányokat? A pornófilmek szemeteit nem restellik színészeknek nevezni…

„Hogyan lehet hosszú távon a befogadó társadaloméval kompetenssé tenni a viselkedési mintákat, kulturális beidegződéseket?” – kérdezi egy hazai sajtótermék a kölni eset után. Milyen is a keresztény, fehér, befogadó társadalom kultúrája? Pl. a nő-höz való viszonya, nő-képe?

Itt van nekünk pl. a multikulti szemét, csak három példa a hazai TV műsorokból:

Szex és New York

Két pasi meg egy kicsi

RTL Való világ!

  1. január 27. Sajtószemle

Szexuális ajánlatokkal bombázták a 13 éves kislányt a magyar férfiak

Szexképeivel szégyeníti meg a tanárnőt volt élettársa

Öt fiatal itatott le, majd erőszakolt meg egy 14 éves lányt, amit videóra is vettek

Újabb salgótarjáni szexbotrány: az utcára sem mer kilépni a 15 éves lány

                        Már a második tinédzser-szexbotrány pattan ki

                        Salgótarjánban

Sokat mutat a tes­té­ből a szexi te­ni­sze­zőnő

Óriásit villantott Demi Moore lánya! Mindene kilátszott kivágott ruhájából

Bugyi nélkül vette fel a rövid ruhát az énekesnő! A fotósoknak is elállt a szava

Dögös színésznők kis mellekkel

Kicsi a melle, mégis imádják a pasik! A színésznő ilyen dögös fotókon pózol

200 ezer forintért bárki láthatja Gisele Bündchent meztelenül! – Mutatjuk, mit kaphatsz ennyi pénzért

Fotók: nem félt megmutatni a testét! Fehérneműben fotózták a 47 éves énekesnőt egy reklámhoz

Boszorkányos a nagy mellű, pucér álomnő

Akkor is a férjem marad, ha Lilinek hívják

Pedofil oldalt üzemeltetett az FBI: Két hétig működtetett egy gyermekekről készített pornóképek cserélésére szolgáló oldalt az amerikai Központi Nyomozóhivatal (FBI). A szervereket novemberben foglalta le a hatóság, ám a felhasználók lépre-csalásának céljával tovább üzemeltették a lapot – adta hírül a The San Francisco Chronicle. (Megj.: Ügyes! 19 embert már el is kaptak!)

És eszembe jut a pécsi rendőrség 2014. novemberi három spotja:

„Tehetsz róla, tehetsz ellene! Spot 1: „Az emberek, ha nem ismernek, az öltözködésed és a viselkedésed alapján ítélnek meg és bánnak veled. Felelős vagy önmagadért! Tehetsz róla, tehetsz ellene!” Spot 2: „Szülőként soha nem tudnám feldolgozni, ha baj történne gyermekemmel. Előzd meg, ami megelőzhető! Tehetsz róla, tehetsz ellene!” Spot 3 „Észrevetted, hogy szórakozni senki sem indul egyedül, de aki áldozattá válik, mindig magára marad? Vigyázzatok egymásra! Tehetsz róla, tehetsz ellene!” A fenti szöveghű környezetből kiragadott részlet, illetve annak eltorzított formája, alkalmas a közvélemény megtévesztésére, félrevezetésére.”

Persze a sajtóban óriási csúsztatással jelent meg a felhívás kommentálása: Te vagy a hibás, ha megerőszakolnak! És a liberális-feminista kórus elnyomta a józan, felelősen gondolkodó magyar rendőrkapitány hangját.

Mi történt Kölnben valójában? Nyugodjunk bele, sose tudjuk meg! Viszont a kérdést, amit fölvetett, talán érdemes körüljárni. Én körüljártam, s a véleményemet közreadtam.

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>