TÉVHIT

TÉVHIT

Egy vallomással tartozom. A 2010-ben kétharmaddal megnyert fülkeforradalom óta azt hittem, hogy Magyarországot független, nemzeti, és magyar kormány dirigálja. Mert hát független a sajtó, a bíróság, a pénzügyi szektor, az önkormányzat, a szakszervezet, csak szerencsétlen kisgazdáknak nem sikerült függetlenné válniuk Torgyán doktortól, és nemzeti a Bank, az Adóhivatal, az Alaptanterv, és a hajót formázó, különleges Duna parti Színház is, bár ott azért négy éven át egy magyar gyűlölő buzi alázhatta az értékeinket és a nemzetet.

Most bevallom, tévedtem. Hogy lenne már független az a kabinet, meg az az önkormányzat, amelyik az amerikai kongresszus zsidó lobbija ájvékolásának, meg a hazánkat oly nagyon szerető Ronald S Laudernek, a zsidó Világszövetség elnöke fenyegetésének engedve visszavonta egy Székesfehérváron felállítandó köztéri szobor korábban kiadott engedélyét. Mégpedig azét a történész, egyetemi tanár, politikus Hóman Bálintét, aki a Gömbös, Darányi, Teleki, Bárdossy és Kállay kormányok vallás- és közoktatási minisztereként egységesítette és megújította a középiskolai rendszert, bevezette a négy éves tanulmányi időt, szorgalmazta az általános műveltségi szint emelését, továbbá a nemzetismeret fontosságát. Aki évente ezer nehéz sorsú, de tehetséges középiskolás és egyetemista előmenetelét támogatta a Horthy Miklós ösztöndíjjal, s akinek közreműködésével Székesfehérvár soha nem látott fejlődést produkált. Óvodák, általános és középiskolák, könyvtárak, múzeumok, kávéházak nyíltak a városban, és olyan legendás ipari vállalatok, mint a Videoton elődje a Vadásztölténygyár, az Ikarus alapjául szolgált repülő-gépgyár, a Danuvia Fegyver és Lőszergyár, és az Alumínium Félkész Árugyár.

E közel sem teljes lista alapján leszögezhetjük, Klebelsberg Kunó mellett, Hóman volt a XX. század egyik legjelentősebb kultúrpolitikusa. S róla terjesztette, azt az ócska rágalmat az igazmondásáról elhíresült JTA Zsidó Hírügynökség, hogy minisztersége alatt félmillió zsidót küldött a halálba. Talán a JTA szövi a holokauszt legendáját is? Ja, és ne feledjem, a maszopós Kunhalmi Ágnes, korunk egyik legkiválóbb, diploma nélküli, (bár állítólag mostanra sikerült átcsusszannia az angol nyelvvizsgán) oktatáspolitikusa is harsányan tiltakozott a szoborállítás ellen. Független nemzeti kormányunk, és Cser-Palkovics zsideszes polgármester úr betojt, és a zsarolásnak engedve visszakozott, akárcsak Balogh miniszter úr, Szaniszló Ferenc műsorvezető kitüntetése körüli hisztériakor.

A kommunizmus áldozatainak napján pedig Donáth György országgyűlési képviselő és jogász egy koncepciós perben elítélt, és ártatlanul felakasztott mártír emlékművének leleplezését, valamint a csendes főhajtást akadályozta és gyalázta meg a MAZSIHISZ által feltüzelt balos lumpen csőcselék. Egy Heringes, meg egy Baranyi nevű rongybábú sok egyéb mellett nem átallotta azt hazudni, hogy képviselőként támogatta és megszavazta a zsidótörvényt, ami által tevékeny részt vállalt a zsidók deportálásában. Ezzel szemben az igazság; az első zsidótörvény 1938. május 29-én, a második 1939. május 5-én lépett hatályba, Donáth György viszont az 1939. május 25–26.-i parlamenti választáson nyert képviselői mandátumot, vagyis nem is volt lehetősége szavazni a zsidótörvényekre. Az ellene indult koncepciós per során hiába tanúskodott mellette Kosáry Domokos és korábbi szerzőtársa, az akkor moszkvai nagykövet Szekfű Gyula, a többszörös gyilkos páros, Széll népbíró és Olty bíró kötél általi halálra ítélte. Nem azért mert bűnös volt, hanem mert tanult, becsületes, keresztény, magyar ember volt. A suszterinasokból, péklegényekből, naplopókból, gonosztevőkből verbuvált szemita komcsi pribékek nem állhatták a nemes, tiszta, emberi tulajdonságokat.

S még csupán egyetlen adalék a nemzeti függetlenségünkhöz. Egy bizonyos Bodnár Dániel nevezetű díszmagyar, a Tett és Védelem zsidó alapítvány kuratóriumi elnöke (sötét pofalemezét érdemes a neten megkeresni) listát kíván készíteni azokról a magyar személyekről, akiknek mi itthon, saját kis Hazánkban nem állíthatunk sem szobrot, sem bármilyen más emléket. Most akkor, hogy van Zsidesz fiuk, a libsi kockásingesekről nem, de a magyar hősökről szabad listát készíteni? Vagy ezeknek itt már mindent szabad? A függetlenség jegyében?

Olvastam valahol; Ha valaki életében egyszer is rosszat vagy IGAZAT írt a zsidókról, az antiszemita! Mondja már meg valaki, miért kellene szeretni a zsidókat?

Szentmiklósi István

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>